Stäng reklam
Menu
David Garrett ger sig ut på världsturné med ett stopp i Sverige!

David Garrett ger sig ut på världsturné med ett stopp i Sverige!

21 okt kl: 11:00

David Garrett tar sin världsturné till Sverige den 15 april för en exklusiv spelning på Göta Lejon i Stockholm. Med sitt senaste album Millennium Symphony bjuder han på storslagna nytolkningar på några av de största hitsen från de senaste 25 åren, där han kombinerar symfoniska toner med populärmusik.

Biljettsläpp fredag 25 oktober klockan 11:00 via LiveNation.se!

David Garrett har under sin över tre decennier långa karriär fångat musikvärlden med sina briljanta violinvariationer och unika crossover-stil, där han suddat ut gränserna mellan klassisk och populärmusik. Med sina mästerliga tolkningar har han öppnat nya dimensioner och fascinerat miljontals fans världen över.

Nu inleder han ett nytt kapitel med albumet Millennium Symphony, där han omvandlar de största hitsen från de senaste 25 åren till imponerande ljudlandskap. Albumet markerar också en ny live-inriktning, i och med ett globalt konsertkontrakt med Live Nation, vilket banar väg för en världsomspännande arenaturné.

Med 17 album och över fem miljoner sålda CD-skivor, över 5,6 miljarder streams och flertalet platina- och guldutmärkelser är Garrett en av de mest framgångsrika soloartisterna. I Millennium Symphony kombinerar han symfoniska ljud med populärmusik genom nytolkningar av låtar av artister som Taylor Swift, Rihanna och Ed Sheeran.

Datum 2025
15 april – Göta Lejon, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp fredag 25 oktober klockan 11:00 via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad