Menu
Decireé Åkesson blir ny säljchef på Luger

Decireé Åkesson blir ny säljchef på Luger

9 nov kl: 16:08

Luger är en av Nordens ledande bokningsagenturer samt arrangör av konserter och festivaler. I dag kan företaget meddela att Decireé Åkesson internrekryteras till Head of Sales över Lugers agentur.

– Decireé är en otroligt omtyckt och inspirerande kollega och har successivt axlat ett allt större ansvar inom agenturverksamheten den senaste tiden, därför känns det väldigt kul att hon valt att acceptera den utökade rollen som Head of Sales. Vi är övertygade om att hennes kunskap och engagemang kommer bidra med att lyfta både avdelningen och bolaget i stort framåt, säger Adam Börjesson, Head of Agency på Live Nation och Luger.

Decireé Åkesson har varit en del av Luger sedan 2017. Hon började sin roll som säljare, men har under de senaste åren tagit sig an nya ansvarsområden vid sidan om, inte minst som agent till artister som Augustine och Ellen Krauss. Nu utökas alltså hennes roll ytterligare, när hon också kliver upp som Head of Sales på Luger.

– Att få möjlighet att axla rollen som säljchef och samtidigt driva egna artistprojekt som agent är en drömkombination för mig. Jag är övertygad om att den kommande tiden kommer att vara otroligt utvecklande för mig, agenturen och våra klienter, säger Decireé Åkesson.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad