Menu
Det explosiva The Sounds tar över Atlas Rock

Det explosiva The Sounds tar över Atlas Rock

24 feb kl: 09:05

Bandet bildades 1998 av klasskompisarna Maja Ivarsson (sång), Felix Rodriguez (gitarr), Johan Bengtsson (bas) och Fredrik Nilsson (trummor) i Helsingborg. Kort därefter stötte de på den yngsta medlemmen Jesper Anderberg (synth/piano/gitarr) i Hultsfredsfestivalen.

Debutalbumet som kom att heta ’Living in America’ och släpptes 2002. Albumet blev en succé både i Sverige och i USA. Detta var bara början av deras lysande karriär. Bandet mottog många priser som ”Bästa Nykomling”, en Grammy och hamnade på plats nr 4 i de svenska albumlistorna.

The Sounds tog USA med storm och de gjorde flera tv-framträdanden i landet. Deras fanbase började växa och blev bara större och större. Kända personer som Dave Grohl, Pharrell, Quentin Tarantino, Bam Margera, Britney Spears med flera blev snabbt en del av deras fanbase.

Nu kommer den unika frontkvinnan Maja Ivarsson med sitt The Sounds och visar var skåpet ska stå på Atlas Rock!

Atlas Rock är den nya festivalen vid Gasklockorna på Brynäs i Gävle. Helgen 4-5 juni 2022 är det dags för den första upplagan och på scen kommer Scorpions, Alice Cooper och en rad andra hårdrocksartister att stå.

Klara artister för Atlas Rock:

Fler band kommer att tillkomma.

    Hitta evenemang

    Fritext
    Välj stad

        
                                            
    Datum: Alla dagar
    Veckodagar:
    Tillbaka Sök

    Välj stad