Dimberg Jernberg Management - Ett Nytt Skandinaviskt Managementbolag

Dimberg Jernberg Management - Ett Nytt Skandinaviskt Managementbolag
16 dec kl: 10:50

Dimberg Jernberg Management - Ett Nytt Skandinaviskt Managementbolag


DIMBERG JERNBERG MANAGEMENT - ETT NYTT SKANDINAVISKT MANAGEMENTBOLAG

Den 14 december 2017 startar ett nytt management i Skandinavien då två mycket rutinerade branschpersoner slår sig ihop; Marie Dimberg och Tomas Jernberg.

Marie har sedan 1997 drivit Dimberg management där Per Gessle, Marie Fredriksson (Roxette), Peter Jöback, Jonas Åkerlund, Loney Dear och Emmi Christensson ingår i stallet. Genom åren har hon också varit ytterst involverad i bl.a. Lisa Miskovskys och Agnes' internationella karriärer. Dessförinnan jobbade Marie på EMI Records i Stockholm och London som VP of Marketing. Förutom jobb med internationella artister som t.ex. Bowie , McCartney, Blur och Radiohead ansvarade Marie för lanseringen av bl.a. Jakob Hellman, Rebecka Törnqvist, Lisa Ekdahl och hon var från allra första början instrumental i Roxettes enorma världssuccé. Marie har blivit utnämnd till Musikbranschens mäktigaste kvinna och förra året mottog Marie Denniz Pop Awards för Most Valuable Person.

Tomas Jernberg har en gedigen bakgrund inom management där han under tio år drev sitt eget management bolag och var manager för bland andra Hammerfall och Mustasch. I sex år har han befunnit sig på Warner Music, varav de senaste fyra åren som Director of International Exploitation för Warner Music Nordics, en exekutiv roll som globalt marknadsansvarig för nordiska artister såsom Miriam Bryant, Julie Bergen, Sabina Ddumba, NONONO, Otto Knows, Nause, Roxette, Christopher m.fl. där rollen har varit att koordinera och etablera nya artistkarriärer över världen.

"Jag har jobbat nära Tomas i samband med Roxettes lansering på Warner och är så glad att efter tjugo år ta ett nytt steg, med nya möjligheter tillsammans med Tomas. Vi kompletterar varandra och våra olika erfarenheter och vi vill bygga ett starkt management med ett starkt skandinaviskt artiststall" säger Marie.

"Jag och Marie är ett dreamteam, kan inte föreställa mig en bättre partner för att skapa ett nordiskt supermanagement. Vi har en stor gemensam erfarenhet av att bygga artistkarriärer både på hemmaplan och internationellt och det är det vi ska fortsätta göra, ännu starkare tillsammans" säger Tomas.

Dimberg & Jernberg kommer husera på Ölandsgatan 42 på Söder i Stockholm där även Nathalie Tuokko finns på plats.  

För mer information: www.dimbergjernberg.com
Kontakt: office(Snabel)dimbergjernberg.com
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Exodus Intar Grönans Lilla Scen
PRESS
17 feb
kl: 10:00

Exodus Intar Grönans Lilla Scen

De har spelat sedan 1979 i olika konstellationer och härstammar likt genre-kollegorna Metallica också från Kalifornien. Senaste plattan "Blood In, Blood Out" kom 2015 och totalt har de sålt över 5 miljoner album världen över. Under 2018 väntas bandet släppa ett helt nytt album och den 18 juni kliver Exodus ut på Gröna Lunds Lilla Scen.

Thrash metal passar förvånansvärt...

Bild på Idag Kommer Det Nya Albumet
PRESS
16 feb
kl: 16:30

Idag Kommer Det Nya Albumet "du Sålde Min Biljett, Ellen Sundberg Sjunger Kjell Höglund".

Idag kommer det nya albumet "Du sålde min biljett, Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund".

https://lnk.to/DuSaldeMinBiljettEllen Sundberg om Kjell Höglund:

"Att jag har valt att göra Kjell Höglund-låtar är egentligen inte konstigt. Om man lyssnar på hans musik märker man snart att det finns en uppsjö av låtar i världsklass....

Bild på En Tredjedel Av Besöken På Stockholm Furniture & Light Fair Är Från Utlandet
PRESS
16 feb
kl: 14:50

En Tredjedel Av Besöken På Stockholm Furniture & Light Fair Är Från Utlandet

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade rekordmånga 100 länder.Stockholm Furniture & Light Fair blir en allt starkare...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
16 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galacocktail på torsdagskvällen 15 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 15-18 februari.

Det är nionde året i rad som The Collector´s Awards delas ut i samband med Antikmässan. Det är sex olika priser som delas ut....

Bild på Lionman Singeldebuterar Med
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lionman Singeldebuterar Med "don't You Dare"!

Efter många års låtskrivande och finslipande av det egna uttrycket släpper Lionman idag sin debutsingel, "Don't You Dare" - en låt som handlar om integritet: att respektera andras gränser och inte döma andra!

Att påstå att 22-årige Lionman, som egentligen heter Cedrik Hammar, är en speciell sångare är ingen överdrift; i hans röst finns värme, närvaro, djup och bredd....

Bild på Lamix Släpper Debut-Ep
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lamix Släpper Debut-Ep "ingen Som Hör" Och Åker Ut På Vårturné!

LYSSNA: https://lamix.lnk.to/EP

Lamix började 2018 med att uppträda på årets P3 Guld samt vinna Framtidens Artist på galan. Lamix fortsätter nu med att släppa sin debut-EP "Ingen som hör" idag den 16 februari och i vår åker han ut på turné.  

"Ingen vill höra verkligheten. Dem flesta utav oss blundar för den. Som barn hade jag många frågor men ingen...

Bild på Magnus Carlson Till Gröna Lunds Stora Scen
PRESS
16 feb
kl: 12:00

Magnus Carlson Till Gröna Lunds Stora Scen

Han är sångaren med den magiska rösten i Weeping Willows som gjorde succé i TV4:s "Så mycket bättre" 2016. Förra året kom soloalbumet "Den långa vägen hem" som följdes av en slutsåld klubbturné och en omfattande Sverigeturné. Vi såg honom senast på Stora Scen med Weeping Willows september 2017 och den 11 maj hälsar vi återigen Magnus Carlson varmt välkommen till Gröna Lunds...

Bild på Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards
PRESS
15 feb
kl: 18:10

Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards

För tredje året i rad delade Nordens ledande digitala hyrfilmstjänst, SF Anytime, på torsdagen ut VoD Awards, priset till 2017 års mest uthyrda filmer.
För första gången gick förstapriset till en animerad film; den färgglada amerikanska filmen Trolls, som hyrts ut mer än 110 000 gånger.
Något överraskande blev samtliga årets pristagare animerade filmer.
Den näst...

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter