Menu
Stunderna då allting stämmer – Skott släpper singeln ”Once in a While [smile]”

Stunderna då allting stämmer – Skott släpper singeln ”Once in a While [smile]”

26 aug kl: 09:00


På nya singeln ”Once in a While [smile]” sjunger Skott om de där sällsynta stunderna i livet då allting stämmer.

Skott om låten:
”För det mesta är ingenting någonsin perfekt och hela livet knepigt att få ihop. Det kan vara svårt att hitta stunderna då man mår riktigt bra och allt är som man tänkt och drömt. Men once in a while dyker faktiskt de stunderna upp. Det är lite det som den här låten handlar om."


Skott fick en global succé redan med 2016 års debutsingel ”Porcelain”. Uppföljare som ”Wolf” och ”Mermaid” gjorde knappast mindre väsen av sig. Låtarna – fantasifulla, melodiska, kreativt arrangerade – samlade på sig beröm från artister som Katy Perry och Lorde, och totalt har den folk- och tv-spelsmusikfostrade multibegåvningen från Vikarbyn utanför Rättvik i Dalarna idag mer än 100 miljoner streams världen över.


Precis som de föregående singlarna ”Sunshine” och ”Evergreen” är ”Once in a While [smile]” hämtad från det nya albumet ”Roses n Guns”. Skivan är resultatet av en prövande tid som Skott har försökt att vända till något positivt och hon beskriver den så här:

”Den är lite mer lekfull och upplyftande än det jag har gjort tidigare. Melankolin är densamma men färgerna är ljusare än på förra albumet. Jag har velat fokusera på det som ger mig energi och hopp här i livet."


Lyssna på ´Once in a While [smile]´ här


Följ Skott här:
Facebook I Instagram I Twitter I Spotify I Youtube I TikTok



Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad