Menu
Efter kvällens konsert på STHLM Fields - Nestor återvänder till Stockholm i höst

Efter kvällens konsert på STHLM Fields - Nestor återvänder till Stockholm i höst

5 jul kl: 19:01

I slutet av maj släppte Nestor sitt efterlängtade andra album ”Teenage Rebel”. Några dagar senare uppträdde de på Sweden Rocks största scen. Ikväll den 5 juli delar de scen med TOTO på STHLM Fields och den 12 oktober är de tillbaka i Stockholm med en egen konsert på Cirkus.

Biljetterna till konserten på Cirkus finns ute nu.

Man kan tycka att resan för Nestor har gått fort. Tre år efter det hyllade debutalbumet har de inte bara hunnit med att släppa ett andra album, de har blivit Grammisnominerade för årets hårdrock/metal, delat scen med rockpionjärer som Alice Cooper, Def Leppard och Europé och till och med startat sin egna festival i hemstaden Falköping. Faktum är att Nestor bildades för mer än 30 år sedan men återuppstod igen under 2021 i samband med debutalbumet.

Med en luminös produktion och nostalgisk autenticitet för Nestor tankarna tillbaka till rockmusikens gyllene era, där de öppet visar sina influenser från bland andra Bon Jovi och Aerosmith till Journey och Foreigner. Nestor ger oss en 80-talsdoftande rock fylld av elektriska riff och energiska syntar.

I samband med det andra albumet ”Teenage Rebel” åker Nestor på en Europaturné som inleds med konserten på Cirkus den 12 oktober. Med som support på premiären finns stockholmsbandet Remedy.

Att få göra en egen spelning på Cirkus där vi genom åren sett så många av våra favoritband spela känns smått overkligt. “We’re standing on the shoulders of giants” känns som ett uttryck som sammanfattar den känslan bäst. Vi ses på Cirkus i höst. Vi längtar redan!” // Nestor

Biljetterna till konserten på Cirkus den 12 oktober finns ute nu och hittas på LiveNation.se.

Datum:

12 oktober - Cirkus, Stockholm

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad