Menu
Elektroniskt till Way Out West – Chase & Status, Overmono och Eris Drew & Octo Octa klara!

Elektroniskt till Way Out West – Chase & Status, Overmono och Eris Drew & Octo Octa klara!

25 mar kl: 10:03

Way Out West, festivalen som intar Göteborg mellan den 8-10 augusti i år, har hittills gjort klart med storheter som Fred again.., Queens of the Stone Age, PJ Harvey och Pulp. I dag fylls programmet på med ytterligare sex akter som befinner sig under det genremässiga träd som är elektronisk dansmusik. Välkomna stekheta Chase & Status DJ-set [UK], Overmono [WLS], Bibi Seck [BE], Karen Nyame KG [UK], Eris Drew & Octo Octa [US] och Yung Singh [UK] till Slottsskogen och Way Out West.

Ända sedan Chase & Status äntrade scenen 2008 har de betraktats som en av den engelska scenens mest centrala förvaltare av det arv som lämnades av akter som Prodigy. Men trots att Chase & Status karriär har varit både lång och framgångsrik måste ändå det senaste årets prenumeration på de brittiska listorna betraktas som anmärkningsvärd. Walesiska duon Overmono gjorde en mindre men succéartad spelning i Slottsskogen redan förra året som vi tyckte var så bra att de bara måste komma tillbaka igen med full produktion. Innan det sker kommer dessutom ny musik att finnas till hands – hiten ´stayinit´ som de gör tillsammans med Way Out West-bekantingen Fred again.. och Lil Yachty är bara en försmak.

När Eris Drew & Octo Octa [US] först möttes 2017 var kontakten lika omedelbar som djup. Och när två av den underjordiska housemusikens mest ansedda producenter bestämmer sig för att samarbeta blir resultatet, som förväntat, fantastiskt. Utöver detta har vi även gjort klart med en av Belgiens mest eftertraktade DJ:s Bibi Seck [BE], mångsidiga DJ:n Yung Singh [UK] och The Goddess of Rhythm – Karen Nyame KG [UK].

Way Out West går av stapeln mellan den 8–10 augusti i Slottsskogen i centrala Göteborg och blir festivalens sextonde upplaga. Biljetter för 1, 2 eller 3 dagar finns till försäljning via wayoutwest.se. Flera biljettkvoter, inklusive ett rekordstort antal Blind Bird-biljetter, har redan sålt slut.


KLARA ARTISTER FÖR WAY OUT WEST 2024:


Fred again.. [UK]
Queens of the Stone Age [US]
Pulp [UK]
The National [US]
PJ Harvey [UK]
The Smile [UK]
Big Thief [US]
Sampha [UK]
Barry Can´t Swim [UK]
Benjamin Ingrosso
Loyle Carner [UK]
Slowdive [UK]
André 3000: New Blue Sun Live [US]
Markus Krunegård
L´Impératrice [FR]
Ellen Krauss
Thee Sacred Souls [US]
Alvvays [CAN]
Amaarae [GH / US]
Augustine
Nation of Language [US]
Wednesday [US]
serpentwithfeet [US]
Chase & Status DJ-Set [UK]
Overmono [WLS]
Blondshell [US]
J Hus [UK]
Elmiene [UK]
Kenya Grace [UK]
Karen Nyame KG [UK]
Eris Drew & Octo Octa [US]
Bibi Seck [BE]
Yung Singh [UK]
Muva of Earth [UK]
Tkay Maidza [ZW / AUS]
Glass Beams [AUS]
Yaya Bey [US]

Fler akter tillkommer löpande fram till festival.Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad