Menu
Melissa Horn till Live på Liseberg 21 juli

Melissa Horn till Live på Liseberg 21 juli

3 mar kl: 09:00

Under det senaste decenniet har Melissa Horn med sina djupt personliga texter berört en stor publik och spelat för fulla hus i Sverige och Norden. Under hösten har hon även nått rakt genom tv-rutan med sina själfulla tolkningar i Så mycket bättre. I sommar är hon tillbaka på Liseberg och Stora Scenen för en solokonsert den 21 juli. – Melissa Horn live är fantastisk, säger Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

Melissa Horn är en av Sveriges mest uppskattade artister. Med isn musik och sina målande texter om olycklig kärlek berört en stor publik under drygt ett decennium. Debutalbumet ”Långa nätter” (2008) och hennes nästkommande fem album har alla sålt guld respektive platina, tagit sig in högt upp på topplistorna i både Sverige och Norge, samt belönats med flertal Grammis-nomineringar. 2019 kom hennes hyllade senaste skiva ”Konstgjord andning” som följdes av en stor konserthusturné med över femtio stopp runtom i Sverige och Norge.

Under hösten berörde hon i tv-programmet Så mycket bättre såväl medverkande som publik med sina själfulla tolkningar på exempelvis ”Lämna honom” (Cherrie) och ”Aldrig vågat” (Thomas Stenström).

Senaste Melissa Horn spelade på Liseberg var 2018. Den 21 juli återvänder hon till Stora Scenen.

Melissa Horn live är fantastisk, det ska bli kul att se henne på Stora Scenen igen, Per Alexanderson, artistbokare Liseberg.

Liseberg är sedan 2021 certifierade enligt standarden ISO 20121 för hållbara event samt medlemmar i initiativet Greentopia för att aktivt arbeta för att minska de klimatavtryck som evenemang för med sig.

Information om biljetter till Lisebergs konserter 2022 kommer presenteras senare i vår.

För mer information ombeds media kontakta:
Per Alexanderson, artistbokare Liseberg, på 070–2995373 eller per.alexanderson@liseberg.se.
Ebba Källeskog, pressansvarig Liseberg, på 072–5222730 eller ebba.kalleskog@liseberg.se.

Klara för Live på Liseberg 2022:
The Hellacopters – 28 maj
Sarah Klang – 9 juni
Zara Larsson – 29 juni
Melissa Horn – 21 juli
Brad Paisley – 27 juli
Tom Jones – 4 augusti
We Love The 2000s – 6 augusti
Victor Leksell – 18 augusti
Clutch (US) – 25 augusti
Einstu?rzende Neubauten ­– 17 september

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad