Menu
En intim kväll med Dan Hylander trio

En intim kväll med Dan Hylander trio

8 sep kl: 14:22

En intim kväll med Hylander trio

Pandemin var ett elände. Men även den hade en liten uppsida…Vi återupptäckte det fantastiska i att möta publiken på nära håll igen. Bokstavligen i folks hem och trädgårdar. Musik i samtalston. Det vill vi ta med oss vidare. Öka formatet lite givetvis, men inte glömma att när vi står på scen och inte kan tydligt se dem längst bak så ser de inte heller oss särskilt bra. Musik bygger mycket på kommunikation som inte alltid mår bra av att bli för ensidig. Därför väljer vi, trots brist på tvång, att rulla vidare i det lilla formatet åtminstone en sväng till. Så roligt var det faktiskt - berättar Dan Hylander


Dan Hylander slog igenom på 80-talet med ett antal skivor och turnéer med Raj Montana Band och Py Bäckman. Senare började Dan skriva text och musik samt producera skivor till andra artister som Totta Näslund, Tomas Ledin och Sven-Erik Magnusson.

Under senare år har Dan återupptagit det egna turnerandet, ofta tillsammans med pianisten Magnus Ludvigsson och Pontus Ludvigsson på slagverk och körsång. Det musikaliska formatet är litet och nära med musikernas röster och instrument. Trion spelar Dans egna alster och några av hans översättningar.

Turnéplan: 

24 nov - Siluett - Trelleborg 
25 nov - Vinyl - Halmstad 
26 nov - Intiman - Västerås 
27 nov - Twang - Stockholm 
28 nov - Me and McGee´s - Söderhamn 

Biljetter: 
www.tickster.se  

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad