Menu
Enter Shikari på Europaturné med nytt album

Enter Shikari på Europaturné med nytt album

28 jun kl: 11:00

Enter Shikari gör ett stopp i Sverige på sin kommande Europaturné ”A KISS FOR THE WHOLE WORLD”. Det brittiska post-hardcorebandet, som bildades 2003, har hittills släppt sju framgångsrika album och är kända för sina energifyllda liveframträdanden. Missa inte chansen att se Enter Shikari med special guest Lake Malice live i vinter!

Enter Shikari har släppt sju fullängdsalbum: "TAKE TO THE SKIES" (2007), "COMMON DREADS" (2009), "A FLASH FLOOD OF COLOUR" (2012), "THE MINDSWEEP" (2015), "THE SPARK" (2017), "NOTHING IS TRUE & EVERYTHING IS POSSIBLE" (2020) och det senaste, "A KISS FOR THE WHOLE WORLD", som släpptes i april 2023.

Enter Shikari har mottagit flera utmärkelser för "Bästa Liveband" och mängder av statyetter för "Bästa brittiska artist" och "Bästa album" från bland annat Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards och NME.

Bandet har spelat över 3000 konserter runt om i världen. Deras senaste Storbritannien-turné (2021) sålde slut på samtliga datum, inklusive den fjärde egna headlinerkonserten på Londons ikoniska Alexandra Palace med en kapacitet på 10 000 personer. Vintern 2023 åker de på Europaturné och den 31 oktober kommer de till Plan B i Malmö med special guest Lake Malice, missa inte denna explosiva live-upplevelse!

Datum 2023
31 oktober – Plan B, Malmö (special guest: Lake Malice)

Biljetter
Biljetter släpps på fredag den 30 juni klockan 11:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad