Erfaren Copywriter Sökes

Erfaren Copywriter Sökes
15 jan kl: 17:00

Erfaren Copywriter Sökes


ERFAREN COPYWRITER sökes till Helsingborg Arena & ScenHelsingborg Arena & Scen
Helsingborg Arena & Scen består av verksamheterna Helsingborgs stadsteater, Helsingborgs Konserthus, Helsingborg Arena, Sofiero slott & Slottsträdgård samt Evenemangsenheten. Huvudsakligt fokus för bolaget är att producera kultur, evenemang och upplevelser för invånare och besökare. Helsingborg Arena & Scen är till 100 % ett kommunalägt bolag med cirka 250 personer anställda.


Arbetsbeskrivning
Eftersom vi vill väcka känslor hos våra kunder och få dem att ta del av vårt innehåll så blir det din huvudsakliga uppgift som copywriter att skapa kommunikation som klarar detta.
Som copywriter blir du ansvarig för nästan all textproduktion för bolagets verksamheter. En viktig del av jobbet är att göra research, samla in material och fakta om verksamheterna och våra målgrupper för att skapa träffsäker kommunikation med syfta att nå våra mål. På sikt kommer du att utveckla en mycket god kunskap om bolagets olika verksamheter.
Det är viktigt att du kan skriva smarta texter som väcker direkt intresse och att du kan sortera bland stora mängder fakta. Detta är en förutsättning för att du ska kunna formulera en tagline likväl som skriva en hel företagspresentation.
Mer löpande arbetsuppgifter såsom att bevaka och undersöka omvärlden och den allmänna debatten som rör bolaget och dess verksamheter samt utvecklingen inom marknadsföring ingår också i tjänsten.
Som copywriter kommer du vara placerad i bolagets marknadsavdelning och direkt underställd bolagets marknadschef.

Profil
Din person har stor betydelse och du har en framåtanda, ett starkt driv och en kreativ förmåga att lösa problem. Att samarbeta är en självklarhet för dig då du kommer arbeta i olika grupper med att skapa kommunikation.
Du har flerårig eftergymnasial utbildning inom sakområdet och dokumenterad erfarenhet av tidigare arbeten som krävs för att klara av tjänsten som copywriter. Det är meriterande om du har kunskaper om bolagets verksamheter och ett intresse för kultur och upplevelser.
Du innehar förmågan att förenkla det svårbegripliga och du vet att övertyga är mycket mer effektivt än att övertala.
Ansökan
Visa att du är rätt person för tjänsten genom att skicka oss ditt CV tillsammans med personligt brev som inte får innehålla mer än 400 tecken (med blanksteg) senast den 31 oktober 2015 till rekrytering.hasab(Snabel)helsingborg.se
Intervjuer kommer att ske löpande.
Anställning
Anställningsform: TillsvidareanställningOmfattning: HeltidTillträde: Enligt överenskommelse
Frågor
Eventuella frågor beträffande tjänsten och rekryteringsprocessen ställs via epost till rekrytering.hasab(Snabel)helsingborg.se
Återkoppling sker antingen via epost eller telefon. 
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Idag Kommer Det Nya Albumet
PRESS
16 feb
kl: 16:30

Idag Kommer Det Nya Albumet "du Sålde Min Biljett, Ellen Sundberg Sjunger Kjell Höglund".

Idag kommer det nya albumet "Du sålde min biljett, Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund".

https://lnk.to/DuSaldeMinBiljettEllen Sundberg om Kjell Höglund:

"Att jag har valt att göra Kjell Höglund-låtar är egentligen inte konstigt. Om man lyssnar på hans musik märker man snart att det finns en uppsjö av låtar i världsklass....

Bild på Lionman Singeldebuterar Med
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lionman Singeldebuterar Med "don't You Dare"!

Efter många års låtskrivande och finslipande av det egna uttrycket släpper Lionman idag sin debutsingel, "Don't You Dare" - en låt som handlar om integritet: att respektera andras gränser och inte döma andra!

Att påstå att 22-årige Lionman, som egentligen heter Cedrik Hammar, är en speciell sångare är ingen överdrift; i hans röst finns värme, närvaro, djup och bredd....

Bild på Lamix Släpper Debut-Ep
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lamix Släpper Debut-Ep "ingen Som Hör" Och Åker Ut På Vårturné!

LYSSNA: https://lamix.lnk.to/EP

Lamix började 2018 med att uppträda på årets P3 Guld samt vinna Framtidens Artist på galan. Lamix fortsätter nu med att släppa sin debut-EP "Ingen som hör" idag den 16 februari och i vår åker han ut på turné.  

"Ingen vill höra verkligheten. Dem flesta utav oss blundar för den. Som barn hade jag många frågor men ingen...

Bild på Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards
PRESS
15 feb
kl: 18:10

Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards

För tredje året i rad delade Nordens ledande digitala hyrfilmstjänst, SF Anytime, på torsdagen ut VoD Awards, priset till 2017 års mest uthyrda filmer.
För första gången gick förstapriset till en animerad film; den färgglada amerikanska filmen Trolls, som hyrts ut mer än 110 000 gånger.
Något överraskande blev samtliga årets pristagare animerade filmer.
Den näst...

Bild på Peter Jöback  "med Hjärtat Som Insats" - Premiär I Höst På Cirkus, Stockholm
PRESS
15 feb
kl: 11:00

Peter Jöback "med Hjärtat Som Insats" - Premiär I Höst På Cirkus, Stockholm

Peter Jöback - en av vår tid absolut starkast lysande stjärnor öppnar upp sitt musikaliska hjärta och portarna till Cirkus i Stockholm med sitt livs största egna show på en fast scen hittills. Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer. Dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och...

Bild på Rebecka Törnqvist Tar Hyllad Platta På Exklusiv Turné
PRESS
13 feb
kl: 17:40

Rebecka Törnqvist Tar Hyllad Platta På Exklusiv Turné

Det tog sex år men när albumet "Home Secretary" landade visade det sig att väntan varit mödan värd. Skivan hyllades unisont och Rebecka Törnqvist visade mer än tydligt att hon är en av landets mest egensinniga och största artister. Tillsammans med ständige vapendragaren Johan Lindström hade Törnqvist hittat sin egen röst.
Efter två hyllade föreställningar på Södra Teatern...

Bild på Vulkano På Vårturné Med Fullt Liveband
PRESS
13 feb
kl: 12:10

Vulkano På Vårturné Med Fullt Liveband

...


Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter