Menu
Estraden släpper låt om dejtingdjungeln – efter uppbrottet mellan bandmedlemmarna

Estraden släpper låt om dejtingdjungeln – efter uppbrottet mellan bandmedlemmarna

14 apr kl: 09:00

Louise från estraden talar ut om tiden efter uppbrottet och den knepiga dejtingdjungeln. Nu släpper bandet nya singeln ”Mitt hjärta slår” en tid efter bandmedlemmarna Louise och Carls uppbrott. Låten handlar om känslan när hjärtat slår igen för första gången efter att ha avslutat en sju år lång relation.

Lyssna på "Mitt hjärta slår" här.

”Jag och Carl käkade frukost ihop en morgon i hans lägenhet och båda berättade att vi hade börjat dejta. Det hade varit vi i sju år men nu träffade vi andra. Det var faktiskt väldigt fint att få dela den stunden, nu mera som bästa vänner”, säger Louise Lennartsson.

Louise fortsätter:

”Att gå ut från en sju år lång relation och börja dejta igen. Det är som gjort för att göra misstag. ”Mitt hjärta slår” handlar om tiden efter att vi gjorde slut och om första gången hjärtat börjar slå igen”.

I början av 2023 släppte estraden singeln ”Gråter tillsammans över varandra”, som ledde till en succéstart på nya året med redan sina 3,1 miljoner streams. Estraden består av tre låtskrivare, producenter och artister; Carl Silvergran, Felix Flygare Floderer och Louise Lennartsson. Deras musik kännetecknas av tydliga hookar där modern pop möter intim skörhet. De har belönats med nomineringarna ”Årets Grupp” på P3-Guldgalan, “Årets Pop” på Grammisgalan samt ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas pris.

Följ estraden: Facebook | Instagram | Youtube | TikTok

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad