Menu
ESTRADEN UTÖKAR PÅGÅENDE HÖSTTURNÉ MED KONSERT PÅ DEBASER I DECEMBER

ESTRADEN UTÖKAR PÅGÅENDE HÖSTTURNÉ MED KONSERT PÅ DEBASER I DECEMBER

21 sep kl: 10:00

Under sommaren har estraden spelat på några av Sveriges största festivaler och turnéfinalen hölls på Gröna Lunds lilla scen. Därefter gick bandet rakt in i en höstturné som nu utökas med en konsert på Debaser i Stockholm den 14 december. Med som support finns en av årets mest lovande debutanter Emilia Pantic.

Biljetter släpps den 23 september kl 10.00 via LiveNation.se.

estradens framgångar har belönats med nomineringarna ”Årets Grupp” på P3-Guldgalan, ”Årets Genombrott” på Musikförläggarnas pris och en Grammisnominering för albumet “Mellan Hägg & Syrén”. Sedan debuten 2018 har de levererat hit efter hit och turnerat med bland annat Veronica Maggio och Miriam Bryant samt samarbetat med Victor Leksell, Newkid, Molly Sandén och flera av landets största artister. estraden har turnerat under större delen av 2022 och är just nu mitt uppe i en pågående höstturné där vi inom kort kan vänta oss ännu fler turnéstopp.

I februari i år debuterade poptalangen Emilia Pantic och har på kort tid vuxit till ett av våra mest lovande poplöften. I augusti öppnade hon bland annat åt Den Svenska Björnstammen och bjöd publiken på en oförglömlig kväll.

Den 14e december ser vi estraden och Emilia Pantic på Debaser. Biljetter släpps kl 10.00 på fredag den 23 september via LiveNation.se.

Datum:
28 oktober – Trädgår’n, Göteborg (+ BELL)
14 december – Debaser, Stockholm (+ Emilia Pantic)

Fler datum tillkommer. 

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad