Menu
Fanny Wistrand släpper tango-inspirerad hit - En hyllningslåt till alla våra olikheter!

Fanny Wistrand släpper tango-inspirerad hit - En hyllningslåt till alla våra olikheter!

25 maj kl: 13:34

Imorgon fredag den 26 maj bjuder Sveriges bästa Fanny Wistrand oss återigen på en musikalisk pärla med hennes fjärde singel"För alltid ja och nej"! Nu är hon äntligen tillbaka igen med en tango-inspirerad låt som handlar om kraften och skönheten i att vi alla är olika och hur vi i våra olikheter kan komplettera varandra.

"Ingen vill väl leva i en värld där alla är stöpta i samma form, det här är en sensuell och kärleksfull hyllning till våra olikheter. säger Fanny. I låten vill jag påminna om kraften i acceptans och förståelse och jag hoppas att låten kan inspirera lyssnarna till att omfamna kontrasterna i livet och finna skönhet i dem" berättar Fanny.

Fanny Wistrand gjorde solodebut 2021 och har sedan dess fått ett varmt mottagande av publiken med sin karaktäristiska röst, humor och scennärvaro. Sen starten har hon bland annat hunnit vara förband till Markus Krunegård, Lolita Pop och sjungit med Marlene Erman, Tommy Körberg på jubileum tillsammans med Västerås Sinfonietta. Hon har även spelat sin låt “Det är OK” med Västerås Sinfonietta, arrad av Magnus Lindgren. I sommar ser ni henne tillsammans med Timo Räisänen och andra stora svenska artister den 6 juni i Västerås. Hon medverkar även som Findus i Pettson & Findus i Sveriges största barnkalas - Barnkalasfestivalen.

Mycket händer för Wistrand just nu. Den 6 juni spelar Fanny tillsammans med Timo Räisänen, Melanie Webhe och Nassim Al Fakir för att nämna några vid Västerås Nationaldagsfirande med orkestern Västerås Sinfonietta. I sommar medverkar hon även i barnkalasturnén som Findus i Pettson & Findus.

Fanny Wistrand fortsätter "Jag hade med mig ett drömteam vid inspelningen av denna låt. Låten är inspelad i Pluras sons Axel Jonsson-Stridbecks studio i Stockholm tillsammans med, Tom Olofsson på bas, Svante Burman på trummor, Marcus Arborelius på klaviatur och produktion och trumpetaren är Jonne Bentlöv som vanligtvis spelar med Bo Kaspers Orkester"

Förhandslyssna här!

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad