Menu
Festivalen Åre Sessions expanderar till schweiziska alperna

Festivalen Åre Sessions expanderar till schweiziska alperna

18 mar kl: 10:00

Åre Sessions tar sin kombinerade skid- och musikfestival till nya höjder – närmre bestämt till skidorten Verbier i Schweiz den 3 april. Festivalen kommer göra nedslag i den pittoreska byn och inga mindre än Hunee, Storken och Loke kommer att stå för musiken.

Konceptet att blanda naturskön, alpin miljö med den mest varsamt kurerade musiken har visat sig vara en lika perfekt som oväntad kombination. Men i år kommer festivalen Åre Sessions inte endast att äga rum i de jämtländska fjällen utan också i den schweiziska skidorten Verbier – åtminstone för en dag. Man kan tänka på det som en tjuvstart inför den vanliga festivalen som går av stapeln 25–28 april.

Musiken på Åre Sessions x Verbier kommer att väljas av Hunee, den eftertraktade tyska DJ:n och producenten som gjort sig känd för sina lika dansanta som nyfikna sets där musik från hela världen tillåts samverka. Besökarna kommer även att få nöjet att höra Storken och Loke vars utsökta urval av house och Italo disco har en historia av att förvandla dansgolv till en svettig, euforisk massa.

– Att få göra nedslag med Åre Sessions i Verbier känns både självklart och ärofyllt för oss. Från Nordens bästa skidort till alpernas motsvarighet. En musik- och skidälskares dröm, säger Christa Murley från arrangören Luger.

Åre Sessions 2024, den sjunde upplagan, går av stapeln den 25–28 april runtom i centrala Åre. Festivalen kommer ta plats på ett flertal scener och spelställen runtom i byn – från platser i själva skidbacken till den stora arenan på Holiday Club. Bland programmet av artister märks bland annat Thomas Stenström, Viagra Boys, Fricky & The Desktoppers, Icona Pop, Ellen Krauss, Timbuktu, Jonathan Johansson, Alba August, Terra, Jeshi [UK], den nordirländske DJ:n Cormac och många, många fler.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad