Menu
Fler ståplatsbiljetter släpps till Bruce Springsteen and The E Street Band!

Fler ståplatsbiljetter släpps till Bruce Springsteen and The E Street Band!

9 nov kl: 11:00

Bruce Springsteen and The E Street Band återvänder till Sverige för två efterlängtade spelningar på Friends Arena i Stockholm den 15 och 18 juli 2024! Efterfrågan var stor när biljetterna släpptes förra veckan och vi kan nu släppa upp ytterligare ståplatsbiljetter till båda konserterna.

Ståplatsbiljetterna släpps imorgon 10 november 11:00 via LiveNation.se

I somras levererade Bruce Springsteen and The E Street Band tre hisnande konserter på Ullevi. Konserterna var en del av deras omfattande världsturné och beskrevs av Billboard som ”the greatest show on earth”.

Gör dig redo att spendera en sommarkväll tillsammans med Bruce Springsteen and The E Street Band – 15 och 18 juli på Friends Arena!

Datum 2024
15 juli – Friends Arena, Stockholm
18 juli – Friends Arena, Stockholm

Biljetter
Ståplatsbiljetterna släpps imorgon 10 november 11:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad