Menu
FLORIDA-RAPPAREN COCHISE TILL SVERIGE I HÖST!

FLORIDA-RAPPAREN COCHISE TILL SVERIGE I HÖST!

27 jun kl: 18:00

Florida-rapparen Cochises musik är en ohämmad blandning av trap, dancehall och cloud rap, med en energifylld röst som levererar personliga textrader på dimmiga beats. Efter sin framgång med singlarna "Hatchback" och "Red Head" släppte Cochise sitt debutalbum “Benbow Crescent” 2021. Den 29 november får vi äntligen uppleva honom live på Hus 7 i Stockholm.

Biljetterna till kvällen släpps onsdag 29 juni klockan 10.00 via Live Nation.se.

Terrell Cox, vars föräldrar är från Jamaica, är född och uppväxt i Palm Bay i Florida, omsvärmad av musik. Mycket tid ägnades åt att lyssna på reggae och spela trummor, för att senare ledas in på hip-hop och rap – något han idag gjort sig en karriär på under namnet Cochise, hämtat från filmen “The Warriors”. Inledningsvis laddade han upp sin musik på Soundcloud, bland annat hans första EP “PULP” från 2018, följt av “Hijack” 2019. Men det var låtarna "Hatchback" och "Redhead" som ledde till hans genombrott. Singlarna blev virala och 2020 anslöt Cochise till ett skivbolag och spåddes gå en ljus framtid till mötes.

Hans fullängdsalbum “Benbow Crescent” släpptes 2021 och innehåller några av hans mest streamade och hyllade låtar. Sedan debutalbumet har Cochise gått från klarhet till klarhet. Nu är han aktuell med nya glödheta singlarna “DO IT AGAIN” och “TURN IT UP” som visar att Cochise är här för att stanna.

Missa inte när han kommer till Stockholm för en spelning på Hus 7 den 29 november.

Datum 2022
29 november – Hus 7, Stockholm

Biljetter
Biljettsläpp onsdag 29 juni klockan 10.00 via LiveNation.se!


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad