Menu
FRÅN FESTIVALER TILL EGEN HÖSTTURNÉ FÖR HOOJA

FRÅN FESTIVALER TILL EGEN HÖSTTURNÉ FÖR HOOJA

14 sep kl: 10:27


Ett av sommarens stora fenomen stavas Hooja. På bara några månader har succéduon uppträtt framför ständigt växande publikhav på några av våra största festivaler och dominerar nu topplistor med sin fartfyllda musik. Senaste singeln ”MER & MER” slog sig in på en förstaplats på Spotify Topp 50 bara dygnet efter den släppts. Nu blir sommar till höst och turnérandet fortsätter! 

Biljetter och mer info finns på LiveNation.se.

Tidigt 2021 debuterade Hooja klädd i en orange glesbygdskavaj, skotermask. solglasögon och pälsmössa med singeln “Donkey Kong”. Tillsammans med vapendragaren och producenten Mårdhund beskriver dom soundet som ”skogsdisco”. Med elektroniska beats och texter om livet i norr driver de med sig själva och den stereotypiska norrlänningen.

Ordet om Hooja började ta fart i januari 2022 ca ett år efter debutsingeln, efter en intervju med Henrik Alsterdal i TV4’s Efter fem. Bara några dagar senare låg hela fyra låtar i topp på Spotifys lista över de mest virala låtarna i Sverige.


I början av sommaren gjorde Hooja festivaldebut på Brännbollsyran i Umeå. Framför scenen samlades 12 000 personer vilket var en tydlig fingervisning på vart sommaren var på väg. I helgen avslutades festivalturnén och nu går Hooja rakt in i en höstturné med premiär i Boden nu på lördag.


Biljetter och mer info på LiveNation.se.

Datum:
17 september – Western Farm, Boden
7 oktober – O’Learys, Örnsköldsvik
8 oktober – Hotell Hallstaberget, Sollefteå
22 oktober - Gällivare
29 oktober – Pite Havsbad, Piteå
5 november – Aktivitetsfabriken, Hudiksvall
17 november – Huskvarna Folkets Park
18 november – Heymakers, Falun
19 november – Bogrens, Skövde
25 december – Quality Hotel, Sundsvall

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad