<
Menu
Framgångssagan Miss Li släpper sitt första svenska album ”Underbart i all misär”

Framgångssagan Miss Li släpper sitt första svenska album ”Underbart i all misär”

24 sep kl: 06:00

Väntan är nu äntligen över när Miss Li idag presenterar albumet ”Underbart i all misär” med fem helt nya spår. Ett album sprunget ur Miss Lis resa av självrannsakan och terapi. För att ingenting är just svart eller vitt, mitt i misären finns även det underbara. Med på plattan finns även de hittills framgångsrika släppta singlarna Komplicerad, Instruktionsboken, Starkare, Terapi, Förlåt och Utan Dig som gemensamt streamats över 100 miljoner gånger redan innan albumet presenterats i sin helhet.

LYSSNA PÅ ALBUMET ”UNDERBART I ALL MISÄR”

Miss Li har under de senaste åren befäst sig som en av Sveriges absolut främsta artister och låtskrivare. Hon har enbart i år belönats med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och tillskrivits titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist. Med över femton år i branschen lyckas hon gång på gång bibehålla sin position och överträffa sig själv. Trots 8 studioalbum i ryggen och flertal stora samarbeten så är det här första gången världen får ta del av ett Miss Li album helt på svenska.

Albumet ”Underbart i all misär” samtliga låtar är producerade och skrivna tillsammans med Miss Li själv och sin ständiga kompanjon Sonny Gustafsson. Deras oemotståndliga melodier, Sonnys snärtiga produktioner och Lindas träffsäkra texter har knappast undgått någon. Med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna, hederstiteln ”Årets Hållbara artist” och slutsålda turnéer så är det få svenska artister som kan mäta sig med Miss Li just nu.

Att skriva har för mig under de senaste åren gått från att vara nånting som bara är lite kul ibland, till nånting som är helt och hållet livsnödvändigt för min existens. Varför är jag den jag är? Varför gör jag som jag gör? Varför envisas jag med att göra samma misstag om och om igen? Det har blivit min terapi, mitt vapen, mitt vatten, mitt bröd.

Så många låtar och texter som skrevs till det här albumet. Med viljan att förändras. Till det bättre. Bara en bråkdel kom med.

”Underbart i all misär” blev blev titeln och orden som fick mig att inse det. Att det ju inte bara svart eller vitt, även om det kan kännas så ibland. För kanske är det så att misären också kan vara rätt underbar ibland?

Min resa. Min terapi. Min självrannsakan.
Allt det
, är nu ditt.

- Miss Li

  FÖLJ MISS LI: Facebook Instagram Youtube

  Källa

  Miss Li, egentligen Linda Therese Carlsson, född 21 juli 1982 i Borlänge, är en svensk popsångerska och pianist. Miss Li spelar en typ av pianopop som bygger på en blandning av flera olika musikstilar såsom blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik.


  Miss Li började under 2006 på sitt elpiano komponera och skriva egna låtar som hon senare lade ut på Myspace. Hennes My Space-sida fick en snabbt ökande tillströmning av besökare. Redan under hösten 2006 fick hon ett skivkontrakt och släppte, under namnet Miss Li, sin debutplatta Late Night Heartbroken Blues i november samma år.


  Förutom att Miss Li har hunnit med att släppa tre album inom loppet av ett år har hon även medverkat på Lars Winnerbäcks album Daugava och Maia Hirasawas debutalbum Though, I'm Just Me. Hennes låt "Ba ba ba" blev nummer 21 på Trackslistans årslista för 2008.


  Under 2012 medverkade Miss Li i tredje säsongen av TV-programmet Så mycket bättre. Där framförde hon i första programmet Pugh Rogefeldts låt "Här kommer natten" vilken snabbt klättrade upp som etta på Digilistan 11 november 2012. I det andra programmet sjöng hon "Nåt för dom som väntar" av Olle Ljungström.


  Hitta evenemang

  Fritext     
                                          
  Datum: Alla dagar
  Tillbaka Sök

  Välj stad