Menu
Framgångssagan för barn – Humlan Djojj släpper julkalender för hela familjen

Framgångssagan för barn – Humlan Djojj släpper julkalender för hela familjen

1 dec kl: 09:00

Den prisbelönta far- och dotterduon Josefine och Staffan Götestam, veteraner inom barnunderhållning, lanserar nu Humlan Djojjs Julkalender.

Lyssna på första luckan här.

Med över 130 miljoner streams på Spotify, ett album på andraplats på svenska albumtopplistan, ett platina- och tre guldcertifikat samt tre låtar bland de 200 mest spelade låtarna i Sverige har ”Humlan Djojj” blivit en självklar del av många barns vardag. Karaktären ”Humlan Djojj” bjuder på en samling mysiga godnattsagor och visor för hela familjen kring teman som vänskap, ensamhet och att våga ge sig ut på fantasifulla äventyr.

Lagom till julen släpper duon nu en efterlängtad julkalender i 24 delar med ett avsnitt varje dag fram till jul. Här tar Humlan Djojj med lyssnaren till oanade platser och spännande möten i ett riktigt juläventyr för hela familjen.

"Jag blir så glad när jag hör att så många barn vill lyssna på sagorna och sångerna om Djojj. Och att dom ger barnen tillsammans med vuxna både spännande äventyr, glädje och tröst!", säger Staffan Götestam.

Staffan Götestam är och har länge varit en viktig barnkulturpersonlighet med succéer som sagolekhuset Junibacken, barnkulturhuset Funnys Äventyr i Malmö, ett stort antal teaterdramatiseringar och produktioner av Astrid Lindgrens böcker och bokserierna Funnys Äventyr samt topplisteaktuella Humlan Djojj. Han har tillsammans med Josefine byggt upp ett ljudboksuniversum med dramatiserade berättelser för barn med över 300 miljoner lyssningar. Josefine har som barn också varit verksam i teatervärlden och har medverkat i musikaler och pjäser samt även senare som röstskådespelerska och kompositör. Staffan skriver och läser in berättelserna och Josefine står för ljud- och musikproduktionen samt ligger bland annat bakom Humlan Djojjs populära visor, som hon skriver och producerar tillsammans med Adam Portnoff.

Humlan Djojjs Julkalender släpps på streamingplattformar som Spotify, Apple Music, Youtube Music, Storytel och Nextory.

Följ Humlan Djojj här:
Instagram I Spotify I Youtube

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad