Menu
Fricky på höstturné – med hyllade albumet ”Horizon Inn” i ryggen

Fricky på höstturné – med hyllade albumet ”Horizon Inn” i ryggen

18 sep kl: 10:09

28 okt – Malmö, Plan B
29 okt – Växjö, Kafé De Luxe
4 nov – Skövde, Valhall
11 nov – Varberg, Societeten
16 nov – Uppsala, Katalin
17 nov – Göteborg, Pustervik
18 nov – Linköping, Platsen Bar
24 nov – Örebro, Ritz
26 nov – Stockholm, Slaktkyrkan
8 dec – Umeå, Bildmuseet (Art Friday)
9 dec – Luleå, Kulturens Hus

Fricky svepte in över Sverige som en silkeslen storm med den oemotståndliga debut-EP:n ’Aqua Aura’ (2018). Det följdes av priser, hyllningar av kritiker och över 100 miljoner strömningar. På debutalbumet ’Fricktion’ (2021) så hördes en ny slags eftertänksamhet i text och musik och enligt artisten själv har det beskrivits som en smärtsam kamp för att ta död på den Fricky vi alla lärt känna.

Under våren 2023 återvände Umeå-sonen med ett nytt album som skulle komma att bli återfödelsen. “Horizon Inn” är en helt ny musikaliskt resa där vi hör Fricky sväva över en atmosfär som speglar sig i 90-talets drum & bass, indie och trip-hop. Producerat tillsammans med vänner Joel Kiviaho, Magnus Larsson & Simon Lundgren som tillsammans bildar bandet The Desktoppers.

Genom åren har kommit Fricky att bli en av landets mest uppskattade liveakter – både på landets festival- och klubbscener. Med start i Malmö den 28 oktober åker Fricky & The Desktoppers på turné genom landet i höst. Missa inte detta! Biljetter via Luger.se. Välkommen till Horizon Inn!

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad