Menu
Grammy-nominerade Chromeo åker på världsturné – ett stopp i Sverige!

Grammy-nominerade Chromeo åker på världsturné – ett stopp i Sverige!

12 feb kl: 19:00

I över 20 år har Chromeo levererat flera studioalbum som toppat listorna och senaste ”Head over Heels” från 2018 gav duon en Grammy-nominering. Nu är ett av världens främsta funkband högaktuella med kommande albumet ”Adult Contemporary” som släpps på fredag. Den 30 maj kommer Chromeo till Debaser i Stockholm!

Biljetter släpps på fredag 16 februari klockan 10:00 via LiveNation.se

Chromeo, bestående av Dave 1 och P-Thugg, har tagit en stark barndomsvänskap till en musikalisk karriär som växer allt starkare för varje år. Kända för sina analoga syntar, stiliserade konserter och oslagbara videor har Chromeo ett uppdrag: keeping the groove alive.

Deras femte och senaste album ”Head over Heels” hyllades unisont och resulterade i en Grammy-nominering samt flera utsålda konserter världen över under två års tid. På fredag 16 februari släpps albumet ”Adult Contemporary” som består av 14 låtar med Chromeos klassiska funksound men där samtliga gömmer ett djupare budskap. Genom hela albumet fungerar låtarna som noveller, var och en en variation på hur det är att vara kär 2024.

Den 30 maj kommer ett av världens bästa funkband till Debaser i Stockholm!

Datum 2024?
30 maj – Debaser, Stockholm?


Biljetter?
Biljettsläpp?fredag 16 februari klockan 10:00?via?LiveNation.se!?

Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad