Menu
GHOST PÅ STOR EUROPATURNÉ - MED TVÅ STOPP I SVERIGE!

GHOST PÅ STOR EUROPATURNÉ - MED TVÅ STOPP I SVERIGE!

23 nov kl: 09:10

Hyllade, prisbelönta och ett av världens mest älskade metalband – Ghost är tillbaka för sin största turné någonsin i Europa! Under april och maj kommer Grammy Award vinnarna att ta med sig sin mörka och ockulta musik till arenor runt om i Europa. På turnén, med namnet ”IMPERATOUR – EUROPE 2022”, gör bandet två stopp i Sverige – Avicii Arena fredagen den 29 april och Malmö Arena söndagen den 1 maj. Med sig som support har de Uncle Acid & The Deadbeats och Twin Temple.

Biljetter släpps på fredag 26 november klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar från och med torsdag den 25 november klockan 10:00 till och med ordinarie biljettsläpp fredag 26 november klockan 10:00. Bli medlem via LiveNation.se!

Nyligen släppte Ghost sin första låt på två år, ”Hunter’s Moon”, som är soundtracket till den nysläppta filmen ”Halloween Kills”. Se den fantasmagoriska videon regisserad av Amanda Demme HÄR. Den 21 januari släpps ”Hunter’s Moon” på vinylsingel via Loma Vista Recordings.

Deras fjärde och senaste album ”Prequelle” släpptes 2018 med bland annat ”Rats” och ”Dance Macabre”, två låtar som snabbt kom att bli Ghost-klassiker. Rolling Stone skriver: ”Morbidly theatrical hard-rockers Ghost prove why they’re one of metal’s most interesting bands on their new LP” och det råder inga tvivel på att Ghost är ett av Sverige allra största band.

Med utsålda konserter världen över och ett kultfölje för deras mystiska musik och omtalade scenframträdanden fortsätter bandets storhet att växa. Ghost framgångssaga omges av rökelse och mystik – men grundas i musik som är helt unik och som har trollbundit fans i världens alla hörn. På sin ”IMPERATOUR” besöker de 14 länder för 23 spelningar och vi är glada över att kunna presentera att de gör två stopp i Sverige!

Datum 2022
29 april – Avicii Arena, Stockholm
1 maj – Malmö Arena, Malmö

Biljetter
Biljetter släpps fredag 26 november klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar från och med torsdag den 25 november klockan 10:00 till och med ordinarie biljettsläpp fredag 26 november klockan 10:00. Bli medlem via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad