Menu
Glödheta rapparen Aitch [UK] till Sverige nästa år!

Glödheta rapparen Aitch [UK] till Sverige nästa år!

24 maj kl: 10:01

Ibland går det undan. Efter ett par virala freestyles släppte rapparen Aitch sin genombrottssingel ’Straight Rhymez’ 2018 och sedan har inget varit sig likt för den nu 22-årige Manchestersonen. Det prestigefulla magasinet The Face satta genast Aitch på omslaget och idag, fyra år senare, har han samarbetat med storheter som Stormzy, Ed Sheeran, ArrDee, Russ Million och Tion Wayne samt släppt odiskutabla bangers som ’Rain’ med AJ Tracey och Tay Keith, ’Taste (Make It Shake)’ och ’Learning Curve’. Med en overklig arbetsetik, en odiskutabel talang för att skriva täta, komplexa verser och ett självförtroende hugget i sten tyder precis allt på att Aitch är på tronen för att stanna.

Missa inte när brännheta Aitch kommer till Fryshuset den 9 februari 2023! Biljettsläpp 1 juni klockan 10.00 via Luger.se.

Pandemin som vi känner den är över och Aitch, som slog igenom under en märklig tid, har flugit ur startblocket. I nuläget arbetar han på debutalbumet ’Close to Home’ vilket är tänkt att släppas hösten 2022 men medan vi väntar kan vi njuta av de singlar som släpps. Likt ’Baby’ som med sin sampling av Ashantis R&B-klassiker ’Rock Wit U (Awww Baby) andas sommar och nedfällda biltak. Eller purfärska ’1989’ som hyllar hemstaden med både årtal och Stone Roses-samplingen. 

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad