Menu
Grammisvinnaren Ana Diaz släpper nya singeln ’VIKOMMERÅDÖ’ och presenterar höstturné

Grammisvinnaren Ana Diaz släpper nya singeln ’VIKOMMERÅDÖ’ och presenterar höstturné

2 jul kl: 06:30

Ana Diaz har hyllats som en av Sveriges bästa låtskrivare och nyligen tog hon emot två Grammisar för ’Årets Pop’ och ’Årets Textförfattare’ för sitt kritikerrosade album Tröst och vatten som släpptes i fjol. I höstas gjorde Ana stor succé i Så Mycket Bättre med fantastiska tolkningar på bl a Jacob Hellmans Vara vänner och Eldkvarns Vår lilla stad. Idag den 2 juli släpper Ana Diaz sin första singel för 2021 – VIKOMMERÅDÖ, låten är skriven av Ana tillsammans med Isak Alvérus och Marcus White samt producerad av Alexander Juneblad och Marcus White.

Lyssna här: https://AnaDiaz.lnk.to/vikommerado

Ni lyssnar på sista kråksången för en relation jag varit i, fiolerna på Titanic. När jag liksom märker nåt har ändrats och hur min blick börjat riktas nån annanstans. Jag tycker det är nice att packa in en berättelse i nåt som låter som en…glad låt…men att det finns mer att peta i, och här menar jag väl det som ett SOS. Det gick åt skogen också, det gör inte sällan det, när nån tar nån annans godhet för dumhet. För mig brukar det sluta med en sån här “Tjuren Ferdinand Moonwalk Out” och jag syns inte mer till. – Ana Diaz

I höst åker Ana ut på en efterlängtad Sverigeturné. Inför en sittande publik kommer Ana Diaz att bjuda på en exklusiv, intim show präglad av hennes självklara melodier och hudnära berättelser.

Se datum här:
22 okt - Malmö, Malmö Live
23 okt - Kristianstad/Helsingborg, Kulturkvarteret/The Tivoli
12 nov - Kungsbacka, Kungsbacka Teater
13 nov - Örebro, Örebro Konserthus
18 nov - Uppsala, Katalin
20 nov - Jönköping, Jönköpings Teater
21 nov - Göteborg, Stenhammarsalen (Konserthuset)
25 nov - Umeå, Norrlandsoperan
26 nov - Luleå, Kulturens Hus
29 nov - Stockholm, Stadsteatern (Stora Scen) utsålt! 

Biljetter finns att köpa på https://luger.se/ana-diaz

Mer om Ana Diaz:
Våren 2019 gjorde Ana Diaz en stark återkomst efter tre års tystnad, med singeln 100 – en smärtsam kärleksballad om när en relation tar slut. Låten berörde många och har idag gått platina med närmare 15 miljoner streams på Spotify. I fjol släpptes albumet Tröst och vatten som golvades av kritikerna med toppbetyg av bl a Jan Gradvall för DI Weekend: På detta album kliver hon fram som en av Sveriges främsta artister och låtskrivare. I höstas gjorde Ana succé i TV4:s Så Mycket Bättre där hon gjorde fantastiska tolkningar på bl a Jacob Hellmans Vara vänner, Tommy Körbergs Fait Accomplioch Eldkvarns Vår lilla stad. Totalt har albumet Tröst och vatten och Så mycket bättre-låtarna streamat över 40 miljoner gånger på Spotify.

FÖLJ ANA: Instagram I Facebook I YouTube I Spotify

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad