Menu
GREGORY ALAN ISAKOV ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I DECEMBER

GREGORY ALAN ISAKOV ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I DECEMBER

23 maj kl: 11:00

Gregory Alan Isakov är högaktuell med senaste singeln The Fall från hans kommande album Appaloosa Bones som släpps i augusti. Appaloosa Bones blir hans första albumsläpp på fem år och följer upp kritikerrosade Evening Machine. I höst åker han ut på turnén Appaloosa Bones Tour och den 10 december återvänder Gregory Alan Isakov till Sverige för en konsert på Cirkus i Stockholm!

Biljetter släpps den 26 maj klockan 11:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 25 maj 11:00. Bli medlem via LiveNation.se

Med en musik som andas både nu och då har Gregory Alan Isakov skapat något helt nytt och låtar som Big Black Car, The Stable Song, San Luis och Amsterdam har spelats miljontals gånger. Hans unika mix av musikstilar som folk och indie har gjort Isakov till en favorit världen över, inte minst här i Sverige.

Kommande Appaloosa Bones Tour släpps den 18 augusti och förväntas bli Isakovs intimaste album hittills. De elva låtarna på albumet är fulla av frodiga harmonier och lager av instrumentala texturer som blandar gitarr, banjo, piano och flera olika keyboards. Det finns till och med några låtar med en klassisk repeterande refräng, vilket inte alltid är ett standardinslag i Isakovs musik.

“I’m always the campfire song ruiner,” säger Isakov, “I love a chorus, I’m a huge pop music fan, but I don’t usually think of songs like verse-chorus-bridge. They’re sort of just a ride, you know? I hope they take the listener some place different than where they started.”

Nyligen släpptes den vackra singeln The Fall och mer musik kommer snart från Gregory Alan Isakov. Missa inte hans konsert på Cirkus i Stockholm, 10 december!


Datum 2023
10 december – Cirkus, Stockholm


Biljetter
Biljetter släpps den 26 maj klockan 11:00 via LiveNation.se
Som medlem på LiveNation.se får du tillgång till ett förköpserbjudande som startar 25 maj 11:00. Bli medlem via LiveNation.se


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad