Menu
TILLSAMMANS MOT ALS. Lili & Susie arrangerar stödkonsert till förmån för ALS-forskningen

TILLSAMMANS MOT ALS. Lili & Susie arrangerar stödkonsert till förmån för ALS-forskningen

19 okt kl: 15:12

Den 23 oktober anordnar Lili & Susie, i samarbete med Thord Seger, en konsert för att stödja forskningen och drabbade av den i dag dödliga sjukdomen ALS. Intäkterna från insamlingen och biljettförsäljningen går till forskning om ALS, genom Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning.

”Vårt engagemang föddes när en nära vän insjuknade i sjukdomen vilket ledde till en mycket uppskattad gala som vi gjorde tillsammans med fantastiska kollegor sommaren 2018. Konserten nu är en efterlängtad uppföljare som dröjt på grund av den långvariga pandemin. Vår vän Joakim Nordström Ribbing, som var galans eldsjäl och initiativtagare ihop med oss gick bort 2021, i sjukdomen efter flera års tuff kamp. Joakim var en otrolig fighter med kärleken till livet, familjen och att kämpa för att förbättra livssituationen för alla som lider av sjukdomen.”

På scen medverkar även Micke Syd (Gyllene Tider), Bröderna Rongedal och Suzzie Tapper samt Mats Tärnfors (keyboard), Bosse Lindmark (gitarr och sång) och Owe Eriksson (bas). Konferencier är Suzanne Axell.

Genom att donera 250 kronor får konsertbesökaren en biljett (antalet biljetter är begränsat). För information och donation, klicka här.

Datum: söndag 23 oktober
Plats: Biografen Murgrönan, Salem Centrum
Insläpp: 14.00
Showtime: 15.00-16.45

Konserten sänds även live digitalt via Lili & Susies Facebook-sida.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad