Menu
HANNES FÖLJER UPP FESTIVALSOMMAREN MED HÖSTTURNÉN

HANNES FÖLJER UPP FESTIVALSOMMAREN MED HÖSTTURNÉN "IM SO SECURE! IM INSECURE? TOUR"

19 sep kl: 10:20

I våras spelade han för ett utsålt Debaser Strand i Stockholm, Oceanen i Göteborg och Lilla Vega i Danmark, och med vidsträckta publikhav under festivalsommaren har Hannes musikaliska nyckfullhet organiskt vuxit sig till en hängiven publik över hela Skandinavien. Nu rundar han av året med sin hittills största turné: "Im so sure! Im insecure? Tour” som bland annat innehåller ett stopp på Fållan i Stockholm och sedan avslutas på Pustervik i Göteborg.

Biljetter finns ute nu på LiveNation.se.

Efter sin Grammis- och P3-guldnominering för EP:n “When the City Sleeps", en vinst i kategorin "Årets Video" på Manifestgalan och en utsåld vårturné, följde Hannes upp en sällan skådad framfart med succésingeln ”Stockholmsvy”; Låten vars två ackord och melankoliska melodi knappast kan ha undgått någon.

Under sommaren gjorde han några få utvalda spelningar på Sveriges största festivaler Lollapalooza och Way Out West, där publiken spred sig långt utanför scenernas kapacitet. Vid det här laget råder inga tvivel om att 2022 är Hannes år.

Biljetter till Fållan och Pustervik finns ute nu på LiveNation.se. För övriga datum och biljetter se thesatchisix.com/hannes

Datum:
23 november - Fållan, Stockholm
25 november - Pustervik, Göteborg

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad