Menu
HANNES INLEDER 2022 MED TURNÈ

HANNES INLEDER 2022 MED TURNÈ

30 nov kl: 08:02

Efter en hyllad debut som jämförts med artister som Frank Ocean och Al Green, är nu Hannes aktuell med kritikerrosade EP:n ”When the City Sleeps” och en efterföljande turné. Premiären blir på Debaser i Stockholm den 2 februari 2022.

Biljetter släpps på torsdag kl 10.00 via Livenation.se

Sedan debut-EP:n ”Summer 3000” 2019 har Hannes (Hannes Jonsson) med sin producent Marcus White, gjort ett stort intryck på den svenska musikscenen. Hannes beskriver sin musik som ”natt i en stad, mörker med strimmor av ljus från bilar, bussar och hus”. Under hösten 2021 släpptes sjuspåriga EP:n ”When the City Sleeps” som innehåller radiofavoriterna ”Snooze”, ”Sugar” och ”I Feel It”. I recensionen av EP:n skrev DN:

”Den tralliga klangen får naturligtvis en botten av Hannes sammetslena röst, hans höga toner i ”Snooze” får rysningar att klättra ända upp i hårbotten. Den landar precis rätt i den r&b-doftande poppen, mötet är helt enkelt beroendeframkallande.”


I oktober spelade Hannes inför ett fullpackat Rivhuset på Popaganda och under början av 2022 åker Hannes ut på turné med stopp i Sverige och Danmark. Biljetter släpps nu på torsdag den 2 december kl 10.00 via LiveNation.se.


Datum:
2 februari – Debaser, Stockholm
4 februari – Oceanen, Göteborg
27 februari – Vega, Köpenhamn
19 mars – Östergötlands Museum/ John Doe, Linköping

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad