Menu
MOTHER MOTHER FLYTTAS TILL STÖRRE LOKAL - FLER BILJETTER SLÄPPS TILL NYA DATUMET!

MOTHER MOTHER FLYTTAS TILL STÖRRE LOKAL - FLER BILJETTER SLÄPPS TILL NYA DATUMET!

22 mar kl: 15:00

När vi berättade att sensationen Mother Mother skulle komma till Sverige tog det inte många timmar innan Nalen i Stockholm sålde slut. Konserten flyttades sedan till Tyrol - som även det sålde slut. Nu har turnén fått nya datum och vi kan glatt meddela att konserten flyttas till Fållan i Stockholm - 12 december 2022. Med det släpps även fler biljetter. Dessa finns tillgängliga nu via LiveNation.se!

Alt-rockbandet från Kanada har snabbt blivit publikfavoriter världen över och när turnén nu får nya datum flyttas flera konserter i Europa till större lokaler - inklusive den sedan länge slutsålda konserten i Stockholm!
Med över 1.4 miljarder streams och views samt över 15 miljoner lyssnare i månaden är Mother Mother ett av världens hetaste band just nu.

2021 var ett fantastiskt år för Mother Mother som släppte bandets åttonde studioalbum "Inside" som bland annat innehåller "Hayloft II" - uppföljaren till den virala monsterhiten "Hayloft". Bandet har också porträtterats i Rolling Stone Magazine, spelat live på The Late Late Show with James Corden och toppat listor i hemlandet Kanada och globalt.

Vi längtar nu efter 12 december och en konsert med Mother Mother på Fållan i Stockholm.

De extra biljetterna till det nya datumet finns ute NU via LiveNation.se!

Datum 2022
12 december – Fållan, Stockholm

Biljetter
Biljetter finns ute NU via LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad