Menu
HYLLADE CRUEL SANTINO TILL SVERIGE I HÖST!

HYLLADE CRUEL SANTINO TILL SVERIGE I HÖST!

20 jul kl: 16:00

Den nigerianska artisten Cruel Santino, tidigare känd som Santi, förnyade afrobeat med sitt debutalbum ’Mandy And The Jungle’. Nu är uppföljaren ’Subaru Boys: FINAL HEAVEN’ här och ännu en gång har han förändrat spelplanen. Den 2 oktober kommer Cruel Santino till Debaser i Stockholm.

Responsen till Cruel Santinos debutalbum ’Mandy And The Jungle’ (2019) var massiv. Hans version av alté – det nigerianska ordet för alternativ musik – skakade afrobeat i sina grundvalar. Med sin rebelliska mix av alternativ R&B, hip-hop, afrobeat och dancehall blev han en av pionjärerna för en ny våg av spännande musik. Tidigare i år återvände Santino med den efterlängtade uppföljaren ’Subaru Boys: FINAL HEAVEN’ och ännu en gång visar han vilken oförutsägbar kreativ urkraft han är. Den luftigt atmosfäriska altén blandas nu med futuristisk pop och indie och på gästlistan står artister som Skepta, Koffee och Gus Dapperton. Inflytelserika publikationen NME hyllade nyligen skivan och den gränslösa fantasi som artisten uppvisar på det 21-spår långa verket.

Datum 2022
2 oktober – Debaser, Stockholm.

Biljetter
Biljettsläpp fredag 22 juli klockan 10.00 via LiveNation.se.

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se.

Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad