Menu
HYLLADE HANNES AITMAN PÅ TURNÉ

HYLLADE HANNES AITMAN PÅ TURNÉ

19 okt kl: 14:01

I maj släppte 19 åriga Hannes Aitman sin debutsingel ”Dying For A Name” och i slutet av augusti kom hans första EP med samma namn. Idag har Hannes musik streamats nära en miljon gånger och i slutet av oktober beger han sig ut på sin första turné.

Biljetter finns ute nu på LiveNation.se.

Blott 19 år gammal behärskar Hannes Aitman en musikalisk nisch som ofta kopplas till Americana-legender som Johnny Cash och Bob Dylan. Redan som sexåring skrev han sin första låt och idag skriver och producerar Hannes alla sina demos själv. Debutsingeln ”Dying For A Name” hyllades av Jan Gradvall i Nyhetsmorgon och samme recensent gav den senare släppta EPn 4 av 5 möjliga i betyg.

Idag spelas hans musik på nationell radio och Hannes djupa röst lockar dagligen nya lyssnare. Idag ligger han på plats #44 över Shazams lista av de mest uppsökta låtarna i Sverige och hans låtar finns på över 16.000 spellistor på Spotify.

I somras spelade Hannes på Storsjöyran i Östersund och Trädgården i Stockholm. Nu är det äntligen dags för hans första turné som tar avstamp redan nästa helg i samband med Luleå Live.

Biljetter finns ute nu på LiveNation.se.

Datum:
28 oktober – Luleå Live
22 november – Pustervik, Göteborg
23 november – Babel, Malmö
30 november – Centralteatern, Gävle
2 december – Q-bar, Sundsvall
7 december – Kollektivet Livet, Stockholm

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad