Menu
Hyllade Harriet Nauer avslöjar ny musik och turnédatum för 2024 - En magisk musikalisk resa väntar!

Hyllade Harriet Nauer avslöjar ny musik och turnédatum för 2024 - En magisk musikalisk resa väntar!

20 nov kl: 13:00

Hyllade artisten Harriet Nauer kommer att släppa ny musik, fylld med närhet, kärlek och känsla nästa år. Samtidigt avslöjar hon turnédatum för våren 2024, en efterlängtad resa som kommer att ta henne till städer som Stockholm, Malmö, Uppsala, Göteborg och Växjö.

"Det finns ett skimmer över en livespelning som är svår att finna någon annanstans. Ögonblicket då man inser att rummet har fyllts av nyfikenhet, förväntan och öppna hjärtan är en otroligt fin känsla. Med mig kommer jag ha ny musik som får testa sina vingar inför ett albumsläpp och jag ser fram emot att träffa mina lyssnare, gamla som nya!" - berättar Harriet Nauer

Harriet Nauer, som slog igenom med sin debut-EP Human för bara tre år sedan, har etablerat sig som en av de mest intressanta artisterna i sin genre. Hennes unika röst och låtskrivartalang har jämförts med ikoner som Joni Mitchell, Joan Baez och Kate Bush, vilket är ett tydligt tecken på hennes exceptionella talang och artistiska integritet.

Turnén, som startar i april 2024, kommer att besöka populära spelställen som Nalen, Kafe De Luxe, Katalin, Victoriateatern och Pustervik. På några av spelningarna kommer Harriet Nauer att ha med sig sin gitarrist, vilket kommer att addera en extra dimension till konsertupplevelsen.

Pressen har tidigare beskrivit Harriets musik som dåtid, nutid och framtid som flätas samman i melodier, berättelser, gitarrspel och röst. Med detta i åtanke kan publiken se fram emot en oförglömlig konsertupplevelse under hennes turné nästa år.

Biljetterna släpps på fredag den 22 november klockan 10.00 på kulturaktiebolaget.se

Turnéplan

Fredag 5/4 Katalin - Jazzbaren Uppsala
Lördag 6/4 Nalen Klubb Stockholm
Torsdag 18/4 Victoriateatern Malmö
Fredag 19/4 Pustervik - Lilla Göteborg
Lördag 20/4 Kafé De Luxe Växjö

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad