Menu
HYLLADE SINGER-SONGWRITERN SAM RYDER TILL STOCKHOLM I VÅR

HYLLADE SINGER-SONGWRITERN SAM RYDER TILL STOCKHOLM I VÅR

25 okt kl: 08:00

Nästa år åker brittiska Sam Ryder ut på turné i samband med hans senaste EP ”The Sun’s Gonna Rise” som han släppte för en månad sedan. Med sin sångröst och sin talang för att skriva känslostark musik har Ryder flera miljoner streams på Spotify, 3,5 miljoner följare på Instagram och 10 miljoner följare på TikTok, plattformen där hans karriär tog fart. Den 8 april 2022 kommer Sam Ryder till Debaser Strand i Stockholm!

Biljetter släpps fredag den 29 oktober klockan 10:00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar från och med torsdag 28 oktober 10:00 till och med ordinarie biljettsläpp fredag 29 oktober 10:00. Bli medlem på LiveNation.se!

Sam Ryders solokarriär startade på TikTok när han i mars 2020 publicerade covers av låtar från artister som Adele, The Weeknd och Rihanna. Hans musik fick snabb spridning och han har nu över 10 miljoner följare på plattformen. 2020 kröntes han av TikTok som Storbritanniens mest framgångsrika artist på TikTok.

Ryder har tidigare skrivit musik och turnerat i band, men har efter succén på TikTok valt att satsa på sin solokarriär. I februari i år släppte han singeln ”Whirlwind” som han skrev tillsammans med låtskrivaren Jamie Hartman. I september i år släppte han sin debut EP ”The Sun’s Gonna Rise” som innehåller totalt fem låtar, bland annat ”Whirlwind” och ”Tiny Riot” med sina dryga 9 miljoner streams var.

Vi ser fram emot att se honom på Debaser Strand i Stockholm den 8 april 2022!

Datum 2022
8 april - Debaser Strand, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps fredag 29 oktober klockan 10.00 via LiveNation.se

Exklusivt förköp för Live Nations medlemmar från och med torsdag 28 oktober 10:00 till och med ordinarie biljettsläpp fredag 29 oktober 10:00. Bli medlem på LiveNation.se!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad