Menu
Hypade Yony x Malla släpper singeln ”Simon säger” med maxad musikvideo

Hypade Yony x Malla släpper singeln ”Simon säger” med maxad musikvideo

2 jun kl: 08:00

Hypen är ett faktum för konstnärliga duon Yony x Malla som släppte sin smygdebut ”Android” i april. Redan innan dess spreds låten på Tiktok - efterfrågan var stor och duons egna kanaler växte från noll till tusentals visningar. ”Android” adderades till tastemakerlistor som Oyster och planet rave på Spotify och deras egenproducerade, mäktiga musikvideo har redan passerat 35 000 visningar på Youtube.
Se ”Android” musikvideon här.

Idag släpper Yony x Malla sin andra singel ”Simon säger” från kommande debut-EP som väntas i höst. Låten handlar om rösten i huvudet som matar på ens beroende.

Lyssna på ”Simon säger” här & se musikvideon nedan.

Yony x Malla skapar musik med animerade världar och berättelser i form av musikvideos. Musiken knyter an till upplevelser en ung person går igenom under livets första motgångar. Deras innovativa popsound har formats och inspirerats av drum ’n’ bass och punkgenren. Musiken, likaså det visuella, har futuristiska och nostalgiska inslag.
Yony i duon är låtskrivare, producent, storyteller & videoskapare.
Malla är låtskrivare, storyteller & sångerska på låtarna.

Sagt om Yony x Malla:
”Här kombineras lågmäld emorock med elektronisk pop, drum’n’bass och autotunad sång på svenska. Det är futuristiskt men samtidigt 00-talsnostalgiskt. Kolla bara in den lyxiga, tv-spelsinspirerade videon så ser du att denna duo har något spännande på gång.” - GP

”Med ett distinkt futuristiskt visuellt uttryck och ett glittrigt polerat sound har de båda artisterna skapat sig en egen värld, som de byggt upp på helt egen hand både bildligt och ljudligt.” - Dopest

Yony x Malla på Spotify / Youtube / Instagram / Tiktok

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad