Menu
HÖGAKTUELLA DIRTY HONEY ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I SOMMAR

HÖGAKTUELLA DIRTY HONEY ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE I SOMMAR

12 apr kl: 11:00

Efter två hyllade konserter i Sverige i början av året återvänder Dirty Honey för ytterligare en konsert nu i sommar! Redan från första debutsingeln When I’m Gone växte ett enormt intresse för den Los Angeles-baserade kvartetten. Självbetitlade albumet kom 2021 och nu är de singelaktuella med senaste Heartbreak 2.0. Den 15 juni kommer Dirty Honey, tillsammans med support Abramis Brama och Prins Svart, till Parksnäckan i Uppsala!

Biljetter släpps på torsdag 13 april klockan 11:00 via LiveNation.se

Dirty Honey släppte sin debutsingel “When I’m Gone” 2019 vilket blev den första låten av en osignad artist som nådde nummer 1 på Billboards Mainstream Rock-lista. Deras andra singel “Rolling 7s” placerades på topplistorna och redan då hade deras karriär tagit fart.

Dirty Honey har öppnat för giganter som The Who, Guns ‘N Roses, Slash och Alter Bridge. De har spelat på stora festivaler världen över, bland annat Welcome To Rockville, Rocklahoma, Louder Than Life, Heavy MTL. På deras första amerikanska headline-turné 2020 sålde bandet slut varje datum.

Det självbetitlade debutalbumet kom 2021 och innehåller låtar som “California Dreamin’”, “The Wire” och “Another Last Time”. I sommar välkomnar vi Dirty Honey tillbaka till Sverige för en efterlängtad spelning på Parksnäckan i Uppsala den 15 juni!


Datum 2023
15 juni - Parksnäckan, Uppsala


Biljetter
Biljetter släpps på torsdag 13 april klockan 11:00 via LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad