Menu
Helt Off ger sig ut på vägarna!

Helt Off ger sig ut på vägarna!

23 sep kl: 10:09

Det har ryktats att de har lagt ner. Det har också ryktats att ny musik är i görningen. Det har även pratats om att en mängd klassiker kommer att återpressas på vinyl inom en snar framtid.

Sanningen är att vi har ingen aning.

Men vad vi däremot vet är att det i år är 20 år sedan Helt Offs debut med samma namn såg dagens ljus. Och detta kommer inte att gå omärkt förbi.

Sagt och gjort, i vinter kommer Helt Off att göra tre exklusiva spelningar i Malmö, Göteborg och Stockholm. Med ett band som visar sig ute mer sällan än järven på Skansen gäller det att passa på.

Biljetter släpps på onsdag klockan 10.00 via LiveNation.se.

Det skånska reggaebandet består huvudsakligen av musikerna och producenterna Jens Resch (sång) och Måns Asplund (trummor). Live har de som alltid Mika Forsling på gitarr, Måns Mernsten på keyboard, Michael Mino på bas, Erwin Marklund på percussion, Göran Abelli på trombon och Dennis Rosendahl på keyboard.

Helt Off slog igenom sommaren 2004 med låten "Babylonsjukan", som är ledmotivet till filmen med samma namn, och samma år släppte de sitt debutalbum Helt Off. 2006 kom albumet I huset och 2010 släppte de sin tredje skiva Marknadens soldat, som 2013 följdes upp av skivan Sakta i backarna. ”Senaste” albumet Riktig Riktigsläpptes 2015 och gästades bland annat av Promoe (Looptroop Rockers) och den gamla vapendragaren och tillika tredje medlemmen Timbuktu.

I sin egen takt, under en period på hela 20 år, har Helt Off byggt upp sitt namn, sitt sound och sin fanbase, och de är nu ett av Sveriges största och mest respekterade roots reggae-band. Och spelningarna i höst kommer att visa på att resan långt ifrån är slut.

Datum:
29 november - Moriska Paviljongen, Malmö
6 december - Gothenburg Studios, Göteborg
7 december - Slaktkyrkan, Stockholm

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad