Menu
Idag släpper GRANT nya singeln ”Kiss Me” och avslöjar höstturné

Idag släpper GRANT nya singeln ”Kiss Me” och avslöjar höstturné

25 aug kl: 09:00

Den 20 maj släppte GRANT sitt hyllade andra album, ”Truth & Consequences”, som fick hennes sårbara och stora röst att fortsätta beröra hjärtan. Idag släpper hon låten ”Kiss Me”, som är den sista pusselbiten som fullbordar albumet. Nu avslöjar hon att den dessutom följs upp med en efterlängtad turné i höst.

Lyssna på ”Kiss Me” här.

Den handlar både om att omdefiniera och återupptäcka varandra i ett förhållande. En kyss kan förändra allt och ”Kiss Me” var den sista biten som behövde komma på plats på albumet. GRANT

Kiss Me” är skriven och producerad tillsammans med Peter Kvint och släpps idag via Milkshake/Sony Music.

Senare i höst kommer jag att åka ut på min första riktiga soloturné sedan innan pandemin och det finns inte ord för hur mycket jag har längtat och sett fram emot att spela och möta en publik. Det kommer att bli väldigt intimt och mäktigt, fortsätter GRANT.

Se datumen för GRANTs höstturné här:

4 Nov – Kungsbacka, Kungsbacka Teater

18 Nov – Sundsvall, Pipeline

19 Nov – Stockholm, Fasching

24 Nov – Uppsala, Katalin

25 Nov – Göteborg, Pustervik

2 Dec – Linköping, Palatset

3 Dec – Malmö, Babel

Biljetterna är ute nu.

År 2018 tog GRANT svenska folket med storm när hon debuterade med singeln ”Waterline" och sitt hyllade debutalbum "In Bloom". Hennes vackra dramatiska pop, mystik och en röst att förälska sig i ledde till både P3 Guld- och Grammisnomineringar samt korades till Framtidens Artist av Sveriges radio, P3. Sedan dess har hennes släppta singlar och EP:n ”Vertigo" fått fina rosor i internationell press. Hon har bland annat utnämnts av den engelska branschtidningen Music Week till “This Week’s Hottest Brand New Act” och av tastemakersajten The Line of Best Fit fått hyllningen “Vertigo confirms Swedish singer GRANT’s status as a frighteningly talented sensation” med 8,5 i betyg.

FÖLJ GRANT: Spotify I Youtube I Instagram

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad