Menu
Idag släpper GRANT efterlängtade albumet “Truth & Consequences”

Idag släpper GRANT efterlängtade albumet “Truth & Consequences”

20 maj kl: 09:00

Kritikerrosade GRANT släpper idag sitt andra album “Truth & Consequences” – ett samlingsverk som tar oss genom en känslomässig och sårbar terräng. Albumet är skrivet och producerat tillsammans med Jonny Coffer (Lykke Li, Beyoncé), Peter Kvint (Eagle Eye Cherry, a-ha) och Elvira Anderfjärd (Taylor Swift, Ed Sheeran). Med Grammisnominerade debutalbumet "In Bloom" bakom sig tillsammans med rosade singlar och EP är hon nu tillbaka med sin storslagna röst och redo att fortsätta beröra folkets hjärtan.

GRANTs ord om albumet:

Jag vet inte riktigt var jag ska börja förklara det här albumet. Kanske i EP:n som släpptes för snart två år sedan och handlade om inledningen på mitt första riktiga förhållande – för det här är fortsättningen. Det är mitt första bidrag till alla världens kärlekshistorier och den mest beständiga kärleksförklaringen jag kan ge. – GRANT

Lyssna på albumet här

Jag ville fånga nyanserna lika mycket som ytterligheterna i livets viktigaste klyscha. Resultatet är inte ens i närheten av att rymma ett gemensamt liv, men det är tio ögonblick på vägen som jag behövde skriva om, ögonblick som har lärt mig att älska och bli älskad. Det har fått mig att se mig själv för första gången och känna hur jag flätas ihop med historien. Jag förstår lite mer nu, varför mormor stannade och pappa lämnade för att få chansen igen med min mamma. Det är ju så abstrakt, men kärleken jag känt tidigare har varit en längtan mer än ett svar. Jag önskar alla minst en stor kärlek i livet som är varm och trygg och skakar om allt från grunden, fortsätter GRANT.

Om hennes val av albumtiteln:

För några år sedan åkte jag med min kompis Angelina till New Mexico och hamnade i den lilla staden Truth or Consequences där allt var som taget ur en film. Jag har tänkt sen dess att det är ett så fruktansvärt bra albumnamn, men jag har valt att kolla albumet “Truth & Consequences” istället, för det är inget val – de hör ihop,
säger hon.

GRANT gör en del spelningar på Kalas-turnén i sommar:

22 juli Öland, Kackelstugan

23 juli Helsingborg, Ångfärjeparken

29 juli Malmö, Friisgatan och KB

30 juli Göteborg, Frihamnspiren

Fler sommarspelningar tillkommer.

År 2018 tog GRANT svenska folket med storm när hon debuterade med singeln ”Waterline" och sitt hyllade debutalbum "In Bloom". Hennes vackra dramatiska pop, mystik och en röst att förälska sig i ledde till både P3 Guld- och Grammisnomineringar samt korades till Framtidens Artist av Sveriges radio, P3. Sedan dess har hennes släppta singlar och EP:n ”Vertigo" fått fina rosor i internationell press. Hon har bland annat utnämnts av den engelska branschtidningen Music Week till “This Week’s Hottest Brand New Act” och av tastemakersajten The Line of Best Fit fått hyllningen “Vertigo confirms Swedish singer GRANT’s status as a frighteningly talented sensation” med 8,5 i betyg.

FÖLJ GRANT: Spotify I Youtube I Instagram

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad