Menu
Idag släpper Hurula albumet “Ingen är kär i år och andra sånger”

Idag släpper Hurula albumet “Ingen är kär i år och andra sånger”

13 maj kl: 07:30

Flerfaldiga Grammisvinnaren Hurula släpper idag albumet “Ingen är kär i år och andra sånger” ett nytt samlingsverk med hjärta och själ. Albumet är skrivet och producerat tillsammans med Björn Olsson, Charlie Storm samt mixad av Michael llbert. Succéerna har varit svåra att missa efter att Hurula bland annat har vunnit Grammispriser för Årets Rock tre år i rad. Nu är han återigen nominerad och har chans att vinna en fjärde gång för livealbumet “På en grusbelagd parkeringsplats”.

Lyssna på albumet här: Hurula.lnk.to/IngenArKarIAr 

På romartiden så tvingades arkitekten av en bro stå under den när en armé gick över den för att visa att man stod för det man gjort. Ifall bron rasade så skulle arkitekten vara den första att dö. Nu släpps min nya skiva. Så jag ställer mig under bron och hoppas att den håller.

/Hurula

Se kommande spelningar i sommar: 

9 juni Stockholm, Trädgården
9 juli Kristiansand, Måkeskrik
19 augusti Linköping, Skylten
20 augusti Oslo, Langs Akerselva
26 augusti Askeby, Hoest Moen
31 augusti Uppsala, Parksnäckan
3 september Göteborg, Göteborg Kulturkalas

Under de senaste åren har framgången och hyllningarna varit ett faktum. Hurula har vunnit Grammispriser för Årets Rock tre år i rad, korad till en av landets största liveakter och största rockartister samt blivit flerfaldigt nominerad på P3 Guld och Grammisgalan. Han har även fyra kritikerrosade album, ett livealbum och två EP:s bakom sig – “Vi är människorna våra föräldrar varnade oss” (2014), “Betongbarn” (2014) “Vapen till dom hopplösa” (2016) “Oss är allt” (2018), “Klass” (2019), “Jehova” (2020) och livealbumet “På en grusbelagd parkeringsplats” (2021).

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad