Menu
Ikväll uppträder han på ett utsålt Avicii Arena - 9 juli kommer Thomas Stenström till Humlehagen!

Ikväll uppträder han på ett utsålt Avicii Arena - 9 juli kommer Thomas Stenström till Humlehagen!

1 apr kl: 12:23

Han har sålt ut Avicii Arena och har charmat hela svenska folket i årets hyllade säsong av Så Mycket Bättre. Nu rullar succétåget vidare, i maj är det dags för Thomas Stenström att inta Scandinavium i Göteborg. TIll sommaren, den 9 juli, kommer han åter till Glanshammar och Humlehagen!

Thomas Stenström har trots pandemin haft ett minst sagt händelserikt år. Han har skrivit mer musik än någonsin och nått våra hjärtan med singlarna ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej Hallå”. I september släppte han albumet ”Spring baby spring” – ett album där instrumenten, texterna och melodierna får ta sin tydliga plats, i ett sound där Thomas hittat hem.

"Förra sommarens utsålda konsert med Thomas Stenström i Humlehagen var verkligen helt fantastisk. Jag har ett starkt minne hur Thomas efter konserten euforiskt utbrister: "Vilket ställe! Vilken publik! Det här gör vi om nästa år eller hur?" säger Ki Sandholm på Kulturaktiebolaget. 

"Så jäkla kul att en av Sveriges just nu hetaste artister väljer att komma tillbaka till Humlehagen." säger Magnus Tunmats från Kulturaktiebolaget.

Klara akter för sommaren i Humlehagen 2022:

17/6 - Melissa Horn
2/7 - Daniel Adams-Ray med band
9/7 - Thomas Stenström

Fler akter släpps inom kort.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad