Menu
INVSN på Europaturné – sex stopp på svensk mark i vinter

INVSN på Europaturné – sex stopp på svensk mark i vinter

22 nov kl: 13:01

Med nya albumet ”Let The Night Love You” ger sig INVSN ut på Europa-turné i vinter, med sex stopp på svensk mark.

2 december – Kulturhuset, Örebro
16 december – Kafé De Luxe, Växjö
17 december – Studion, Umeå
2 februari – Debaser, Stockholm
3 februari – Plan B, Malmö
4 februari – Oceanen, Göteborg

Med bandmedlemmar från Refused, Masshysteri och Deportees står bandet på en solid grund av västerbottnisk begåvning; spetsat av leadsång från både Sara Almgren, Christina Karlsson och Dennis Lyxzén. Lika delar frustration och förtröstan skildrad genom melodisk postpunk – INVSN leder oss genom politiska världsfiaskon, men aldrig utan att överge hoppet om en ljusare horisont.

Med albumen "INVSN" och "The Beautiful Stories" i ryggen släpptes "Let The Night Love You" under 2022. På bandets första album på fem år presenteras en intensiv, mörk och grubblande syn på livet, likväl skrämmande aktuell som i huvudsak tidlös.

”INVSN använder sig av en bred palett influenser”, menar sångaren Dennis Lyxzén. På pappret skulle dock, såklart, postpunk vara den beskrivning som skulle komma närmast. Ikoner som Bauhaus, the Sisters of Mercyeller någon av Depeche Modes mer desillusionerade låtarligger som i en krans runt ett album för natten, somär både lugnande och störande, som utmanar dig till att lämna din comfort zone.”

Den omfattande Europaturnén inleds i december och efter ett flertal stopp i Europa avslutar man på hemmaplan med fem spelningar i Sverige. Biljetterna är släppta.

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad