Menu
Behemoth (+Satyricon & Rotting Christ) kommer till Sverige nästa år!

Behemoth (+Satyricon & Rotting Christ) kommer till Sverige nästa år!

31 jul kl: 11:00

Med flera kritikerrosade album som The Satanist (2014), I Loved You at Your Darkest (2018) samt Opvs Contra Natvram (2022), tillsammans med sina energiska och visuellt slående liveframträdanden, har Behemoth vuxit att bli ett av de största banden inom black metal.

Nästa år åker Behemoth tillsammans med special guest Satyricon och support Rotting Christ ut på turnén The Unholy Trinity Tour 2025 och fredag den 18 april kommer de till B-K i Stockholm för en mäktig konsertkväll!

Biljetter släpps den 2 augusti klockan 11:00 via LiveNation.se

I över tre decennier har polska Behemoth, under ledning av Adam ´Nergal´ Darski, utvecklats till mycket mer än bara skaparna av sitt lands legendariska metal-scen. Genom tolv album har Nergals unika vision förvandlat Behemoth till något långt bortom ett vanligt black metal-band. De har vuxit bortom alla genregränser och blivit personifieringen av uppror, individualitet och orubbligt självuttryck.

Senaste albumet Opvs Contra Natvramfrån 2022 skapades under pandemin och erbjöd bandet att för första gången sedan deras start tillåta en nästan oöverträffad nivå av uppmärksamhet på skriv- och inspelningsprovessen.

Frontmannen Nergal, som är en framstående figur inom genren och spelat en central roll i bandets utveckling och framgång, förklarar: “This is the most thoughtful, the most thought-through, the most mature thing we’ve done – it’s quintessentially Behemoth och fortsätter “It’s just bangers – all meat, no fat.”

Alla som sett Behemoth live vet att det är upplevelse som är helt olikt allt annat. Fredag 18 april välkomnar vi Behemoth, tillsammans med Satyricon och Rotting Christ, till B-K!


Datum 2025
18 april – B-K, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps den 2 augusti klockan 11:00 via LiveNation.se


Pressbiljetter & fotopass?
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.?
?
Fotopass-ansökan görs via?photorequest.livenation.se?(notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?


Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på?livenation.se.?


Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad