Menu
JAMES GILLESPIE TILL STOCKHOLM I HÖST

JAMES GILLESPIE TILL STOCKHOLM I HÖST

22 jun kl: 13:30

Med debutalbumet ”Safe.” från 2019 och låtar som ”Beyond Today” och ”ICFTI” har James Gillespie samlat på sig flera miljoner streams på Spotify och en gedigen skara fans världen över. Tidigare i år släpptes singeln ”Love on the Side” som mottogs väl av både lyssnare och kritiker. Den 19 november kommer James Gillespie till Sverige för en spelning på Nalen i Stockholm!

Biljetter släpps den 27 juni klockan 10:00 via LiveNation.se

Född i England och uppvuxen i Skottland är singer songwritern James Gillespie en av de artister som växer allra snabbast just nu. Med sin unika raspiga röst, en melodisk finkänslighet och en gitarr i handen blev Gillespie en viral sensation med låtar som ”What You Do” och ”Lost”.

Sedan debutalbumet ”Safe.” från 2019 har Gillespie släppt flera singlar. Senaste låten ”Love on the Side” kom tidigare i år och i februari släpptes även livealbumet ”Live at St Pancras Old Church” som innehåller 13 låtar, inklusive den ännu osläppta ”Daredevil”. Förra året medverkade Gillespie på norska Kygos låt ”Gone are the Days” med över 60 miljoner streams på Spotify.

James Gillespie är nu redo att möta den svenska publiken och vi är redo att välkomna honom till Nalen den 19 november!

Datum 2022
19 november - Nalen, Stockholm

Biljetter
Biljetter släpps den 27 juni klockan 10:00 via LiveNation.se


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press(Snabel)livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

?Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad