Johnossi Avslutar Året Med Ep:n "live In Berlin"

Johnossi Avslutar Året Med Ep:n "live In Berlin"
28 nov kl: 17:00

Johnossi Avslutar Året Med Ep:n "live In Berlin"


Ett av Sveriges bästa och mest uppskattade liveband, Johnossi, släpper för första gången liveinspelningar. Bandet avslutar 2017 med att nu på fredag den 1 december släppa 6-spårs-EP:n "Live in Berlin" (Bud Fox). Detta är en inspelning från en bejublad kväll inför ca 3000 personer i Columbiahalle, Berlin, den 10 mars tidigare i år.

Flera av bandets och fansens livefavoriter finns med, t.ex. "Mavericks", "What´s The Point" och "Roscoe". Johnossis energi och intensitet ljuder igenom till fullo här.

"Live in Berlin" går att ladda hem och lyssna på här: https://www.dropbox.com/sh/l4a7hwyw3f1lwil/AAChxPQky3-0bH-vEA-Xk2DJa?dl=0

Johnossi är nu mitt uppe i avslutningen på sin svenska höstturné och gör sina två sista svenska spelningar denna veckan. Bandet gör det med att återvända till Göteborg (efter vinterns utsålda spelning på Trädgårn) samt till Norrköping där man åter igen spelar på Arbis (efter den likaledes utsålda spelningen där tidigare i år):

29 november Göteborg, Pustervik
1 december Norrköping, Arbis

Efter dessa två sista svenska spelningar avslutar Johnossi 2017 med att göra årets andra Europaturné:

7 december Rostock (GER), Mau Club
8 december Dresden (GER), Beatpol
9 december Bielefeld (GER), Ringlokschuppen
11 december Hamburg, GER), Fabrik
12 decemeber Bochum (GER), Zehe
13 december Karlsruhe (GER), Substage
15 december Erlangen (GER), E-werk
16 december Wil (CH), Gare de Lion
17 december Bern (CH), Bierhübeli

Johnossi släppte sitt femte studioalbum "Blood Jungle" i februari i år och har sedan årets första spelningar bevarat sin höga toppform genom hela året.

Några pressröster om årets spelningar:

Tidningen GAFFA gav den utsålda spelningen på Cirkus i Stockholm för några veckor sedan 5 stjärnor;

"...John krämar det yttersta ur sin distade gitarr, medan Ossi trummar på som han hade djävulen efter sig. Duon är verkligen mästare på att gå på gränsen till vad melodierna klarar av."

Norrköpings Tidningar gav vårens klubbspelning på Arbis högsta betyg: 5

"Johnossi tycks ha ett så stort självförtroende som gör att de vågar göra lite hursomhelst med sin musik. Den perfekta introlåten "Mavericks" framförs mitt i spelningen och blir hur bra som helst. I flertalet låtar dras tempot upp och ned så att det skevar ordentligt. De tycks fullständigt ostoppbara..."

Kontakt:


Filip Wilen, Manager / Presskontakt / Intervjuförfrågningar
+46 705 34 35 10
filip(Snabel)budfox.se


Anders Larsson, Turnéproducent
+46 70 440 41 13
larsson(Snabel)unitedstage.se
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Nystart Och  Ny Singel För Niello.
PRESS
23 feb
kl: 15:20

Nystart Och Ny Singel För Niello.

Med hits som "Sista ordet" (feat. Robin Stjernberg), "Legenden" (feat. Phantomen), "Över mig" (feat. Danny Saucedo och Canto) och "Arlanda" har rapparen Niello etablerat sig som en av Sveriges senaste hitmakare. Suggestivt rytmiskt tänk, pricksäkra formuleringar och hitdoftande refränger har gett ovanstående låtar allt mellan en miljon och 30 miljoner spelningar på Spotify.

...

Bild på Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt
PRESS
23 feb
kl: 14:10

Efter 400 Miljoner Streams - Mike Perry Släpper Ny Låt

Mike Perry slog igenom med "The Ocean" som var den tredje mest spelade låten på Spotify i Sverige 2016 och som nu har nästan en halv miljard streams. Efter att ha spelat sig runt världen och släppt ett flertal singlar under 2017 rivstartar han 2018 med nya låten "Rocksteady" som släpps den 23 februari. Lyssna här.

Den här gången har Perry samarbetat med svenska...

Bild på Esther Vallee Kickstartar 2018 Med
PRESS
23 feb
kl: 10:50

Esther Vallee Kickstartar 2018 Med "hardcore"

Varje steg och varje släpp från Esther Vallee kommer fortsätta bygga det som påbörjades med hyllade "Numbers" i höstas som bland annat spelats varmt på P3. Nästa singel "Hardcore" är skriven av Esther tillsammans med Jocke Berg (Ellie Goulding, Kent) och producerad av Jonas Quant (Hurts, No Doubt, Foxes). Med den sätter hon nivån för ett spännande år där vi kan förvänta oss se...

Bild på Molly Sandén Släpper Singeln
PRESS
23 feb
kl: 09:50

Molly Sandén Släpper Singeln "ditt Sanna Jag" Med Leslie Tay Och Releasedatum För Kommande Albumet "större"

LYSSNA: https://MollySanden.lnk.to/DittSannaJagMolly Sandén startade året med att göra ett mäktigt framträdande på P3 Guld-galan och fortsätter nu med att släppa singeln "Ditt sanna jag" med Leslie Tay. Nu står det också klart att Molly släpper sitt tredje album "Större" den 27 april.

"Har velat jobba med Leslie i flera år och tycker det...

Bild på Markus Krunegård Klar För Grönans Stora Scen
PRESS
23 feb
kl: 09:00

Markus Krunegård Klar För Grönans Stora Scen

Han slog igenom stort 2008 med låten "Jag är en vampyr", som också vann P3 Guld-pris för Årets Låt. Idag släpps nya singeln "Ben kött & känsler" som är första singeln från hans kommande album. Ett album som släpps den 7 september, samma dag som vi välkomnar Markus Krunegård ut på Stora Scen.

Idag släpper Markus Krunegård den nya singeln "Ben kött &...

Bild på Vernissageinbjudan: Svensk Bokkonst 2017
PRESS
22 feb
kl: 18:10

Vernissageinbjudan: Svensk Bokkonst 2017

Välkommen till KB för en kväll i kreativitetens tecken!

Svensk Bokkonsts årliga vernissage och mingel på KB har kommit att bli en självklar inpirationsinjektion på vårkanten, där imponerande bokhantverk av högsta kvalitet från förra året visas upp.
_________

TID OCH PLATS

Torsdagen den 22 mars 2018 kl. 17.00 i Kungliga bibliotekets...

Bild på Sportfiskemässan Fortsätter Växa - Nu Större Än Någonsin
PRESS
22 feb
kl: 13:50

Sportfiskemässan Fortsätter Växa - Nu Större Än Någonsin

Intresset för sportfiske är fortsatt stort. I Sverige finns drygt två miljoner som sportfiskar någon gång årligen. Lägg där till alla som spontant bara fiskar då och då. Sportfiskemässan är 2018 tillbaka på Stockholmsmässan i Älvsjö och är större än någonsin. Besökarna kommer att ta del av fler aktiviteter och utställare på en större yta än vad Sportfiskemässan tidigare...

Bild på Månz Zelmerlöws Singel "happyland" 1:a På Itunes I Tyskland!
PRESS
22 feb
kl: 13:30

Månz Zelmerlöws Singel "happyland" 1:a På Itunes I Tyskland!

Det är inte bara i Sverige vi älskar Måns Zelmerlöws senaste singel "Happyland". Låten har nu placerat sig på första plats på Tysklands iTunes! "Happyland" fortsätter även att klättra uppåt på de andra stora musiklistorna. 

Dagens placeringar i Tyskland:

iTunes - Plats nr 1

Shazam - plats nr 13

Amazon -  plats nr 22

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter