Menu
Cleo släpper ny singel och beger sig ut på turné i sommar

Cleo släpper ny singel och beger sig ut på turné i sommar

31 maj kl: 08:00

Artisten Cleo, även känd som Nathalie Missaoui, har länge varit en central figur i den svenska musikvärlden som hyllats för såväl sina konserter som för sitt auktoritära och kompromisslösa uttryck. Hon har i ett par decennier nu varit en igångsättande och ifrågasättande eldsjäl vars konstnärliga kapacitet och karisma hela tiden signalerat stordåd. Och med flera prestigefyllda utmärkelser i bagaget, inklusive en Grammis för "Årets Hiphop" och titlar som Årets Textförfattare och Årets Kompositör, befäster hon sin position som en av Sveriges mest inflytelserika artister.

Efter en framgångsrik sommarturné 2023, där hon bland annat briljerade på festivalerna Åre Sessions och Way Out West, står nu ännu en sommar för dörren där Cleo återigen är redo att erövra publiken med ett flertal spelningar runt om i Sverige. Inför premiären på Gröna Lund i Stockholm ikväll bjuder hon dessutom publiken på den gladledsna danssingeln ”Orkanen” - sin och producenten Academics första nyskrivna låt sedan det breda genombrottet med Grammis-prisade debutalbumet ”Missaou”.

Cleo om låten:
En låt om hur svårt det kan vara att släppa taget och gå vidare. Om att kapitulera inför förändring. Och hur det kan kännas som att slungas runt i en orkan inuti sig själv.”

Lyssna på ”Orkanen”

Biljetter till samtliga spelningar i sommar finns att säkra via Luger.se

Datum
31 maj - Gröna Lund, Stockholm
1 juni - Liseberg, Göteborg
15 juni - Malmö & Beyond, Malmö
26 juli - Storsjöyran, Östersund
31 juli - Falkeröd Café & Ladan, Grebbestad
1 augusti - Wadköping, Örebro

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad