Menu
KISS ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE NÄSTA SOMMAR

KISS ÅTERVÄNDER TILL SVERIGE NÄSTA SOMMAR

6 dec kl: 10:00

I somras såg vi två hyllade konserter genomföras i Göteborg och Stockholm, där både kritiker och fans var överens - KISS levererar fortfarande underhållning, scennärvaro och glädje i toppkvalité. Dessa skulle ha blivit deras sista framträdanden i Sverige men på allmän begäran bestämde sig bandet för att göra ytterligare 100 konserter världen över innan äventyret och sagan KISS är helt slut. Två konserter hamnar på svensk mark, bägge på Dalhalla i Rättvik. Bandet firar 50 år nästa år och avslutar samtidigt sin inflytelserika karriär.

Boka in 12 och 13 juli för då intar KISS det gamla kalkbrottet i Rättvik!

Biljetter släpps på torsdag den 8 december klockan 10:00 via LiveNation.se

Trycket var enormt 2019 när biljetterna släpptes till de två konserterna i Göteborg och Stockholm och Göteborgskonserten sålde slut redan efter 20 minuter! Konserterna flyttades fram på grund av pandemin och när rock & roll-legenderna äntligen stod på scenerna i Scandinavium och Tele2 Arena i somras var succén ett faktum.

“Simmons och Stanley i synnerhet besitter stark scennärvaro och får publiken att känna sig speciell från start till slut.” - Aftonbladet

“GP:s recensent har inte haft roligare på en konsert på länge. Kanske aldrig.” - Göteborgs Posten

Nästa år firar bandet 50 år med utvalda konserter runtom i Europa. I Sverige intar KISS Dalhalla i Rättvik den 12 juli och 13 juli 2023. Det kommer att bli en helt unik upplevelse i det gamla kalkbrottet som bjuder på en spektakulär akustik och miljö.

Datum 2023
12 juli – Dalhalla, Rättvik
13 juli – Dalhalla, RättvikBiljetter
Biljetter släpps på torsdag den 8 december klockan 10:00 via LiveNation.se


Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se.
Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).?

Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.


Källa

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad