Stäng reklam
Menu
Komiker klara för The Comedy Store 2024!

Komiker klara för The Comedy Store 2024!

22 okt kl: 11:00

The Comedy Store, födelseplatsen för alternativ komedi i Storbritannien, har introducerat stjärnor som Michael McIntyre, Eddie Izzard och Jimmy Carr som nu alla strålar på världsscener. Den 15 november återvänder Comedy Store till Sverige, och bjuder på en kväll med komedi i världsklass på The Laugh House, där Jonathan Rollins står som kvällens host. På scenen ser vi inga mindre än Ian Coppinger, Sikisa och Dinesh Nathan – komiker som garanterat får dig att skratta högt. Missa inte denna unika chans att uppleva några av standupvärldens bästa up and coming talanger!

Biljetter via LiveNation.se!

Ian Coppinger:
Ian Coppinger är en av Irlands mest framstående komiker och uppträder regelbundet på världens största komediscener, inklusive festivaler som Edinburgh, Melbourne och Montreal Just for Laughs. Han har även varit en återkommande gäst på Kilkenny Cat Laughs Comedy Festival sedan 1995 och har uppträtt runt om i Europa, Mellanöstern och Fjärran Östern. Som medgrundare av The Dublin Comedy Improv har Ian varit en viktig del av Irlands komediscen sedan 1992, och han är en återkommande gäst hos de världsberömda Comedy Store Players. Han har också turnerat med originalensemblen från "Whose Line Is It Anyway?" världen över.

Sikisa:
Sikisa är en komiker, skribent och producent från södra London med starka barbadosiska rötter. Hon blev uppmärksammad efter att ha vunnit publikens pris i BBC New Comedy Award 2017, där hon också var finalist, och har snabbt gjort sig ett namn på den brittiska komediscenen med sin unika stil och energiska scennärvaro. Hon har uppträtt regelbundet som komiker och konferencier vid några av Storbritanniens största komedikvällar och har blivit nominerad till Leicester Comedy Festival tre gånger, bland annat för Bästa nykomling och Bästa show. Sikisa har även synts i program som "Live at the Apollo" och "Jonathan Ross’ Comedy Club" och skriver regelbundet för BBC Radio. Hon driver dessutom podcasten WrestleClub UK, där hon kombinerar sin passion för wrestling och samtal.

Dinesh Nathan:
Dinesh Nathan vann utmärkelsen South Coast Comedian of the Year efter flera framgångsrika gong-shower och var finalist i både Komedia New Act-tävlingen och den prestigefyllda Leicester Mercury Comedian of the Year-tävlingen. Under 2022 medverkade han i BBC 3 New Comedian of the Year och Comedy Central Live. Med sin energiska leverans och en sarkastisk, självutlämnande humorstil har han snabbt blivit en publikfavorit. Enligt Chortle är Dinesh en "bulletproof" klubbakt, och hans framträdanden beskrivs som "crowd-pleasing without pandering".

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
TillbakaSök

Välj stad