Kommunikatör Till Ett Av Nordens Största Event- Och Kulturbolag

Kommunikatör Till Ett Av Nordens Största Event- Och Kulturbolag
15 jan kl: 17:00

Kommunikatör Till Ett Av Nordens Största Event- Och Kulturbolag


KOMMUNIKATÖR sökes till Helsingborg Arena & Scen
Helsingborg Arena & Scen
Helsingborg Arena & Scen består av verksamheterna Helsingborgs stadsteater, Helsingborgs Konserthus, Helsingborg Arena, Sofiero slott & Slottsträdgård samt Evenemangsenheten. Huvudsakligt fokus för bolaget är att producera kultur, evenemang och upplevelser för invånare och besökare. Helsingborg Arena & Scen är till 100 % ett kommunalägt bolag med cirka 250 personer anställda.


Arbetsbeskrivning
Som kommunikatör blir du ansvarig för det strategiska och operativa arbetet med bolagets interna och externa kommunikation. Detta med syfte att positionera bolaget och våra verksamheter för att utveckla dess identiteter och varumärken. En viktig del av jobbet är att vårda och utveckla bolagets relationer till omvärlden i form av media, politik, medborgare, bransch och andra aktörer.
Du kommer även att ansvara för den interna kommunikationen för att informera om bolagets medarbetare om bolagets utveckling och löpande frågor i verksamheten med syfte att främja delaktighet och ömsesidig förståelse om de olika verksamheterna.
Som kommunikatör kommer du vara placerad i bolagets marknadsavdelning och direkt underställd bolagets marknadschef.

Profil
Vi lägger stor vikt vid personlighet och viktigt att du har ett starkt driv och en kreativ förmåga att lösa problem. Att samarbeta är en självklarhet för dig då du kommer arbeta i olika grupper med att skapa kommunikation.
Du har flerårig högskoleutbildning inom relevant sakområde och dokumenterad erfarenhet av tidigare arbeten som krävs för att klara av tjänsten som kommunikatör Det är meriterande om du har kunskaper om bolagets verksamheter och ett intresse för kultur och upplevelser.
Du innehar en god formuleringsförmåga i tal och skrift och en analytisk förmåga och känsla för hur uttalanden uppfattas av omvärlden. Goda kunskaper i engelska är ett måste och meriterande med fler språkkunskaper.
Ansökan
Visa att du är rätt person för tjänsten genom att skicka oss ditt CV tillsammans med personligt brev senast den 31 oktober 2015 till rekrytering.hasab(Snabel)helsingborg.se
Intervjuer kommer att ske löpande.
Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Frågor
Eventuella frågor beträffande tjänsten och rekryteringsprocessen ställs via epost till rekrytering.hasab(Snabel)helsingborg.se
Återkoppling sker antingen via epost eller telefon. 
Källa
Tipsa redaktionen!
Bild på Idag Kommer Det Nya Albumet
PRESS
16 feb
kl: 16:30

Idag Kommer Det Nya Albumet "du Sålde Min Biljett, Ellen Sundberg Sjunger Kjell Höglund".

Idag kommer det nya albumet "Du sålde min biljett, Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund".

https://lnk.to/DuSaldeMinBiljettEllen Sundberg om Kjell Höglund:

"Att jag har valt att göra Kjell Höglund-låtar är egentligen inte konstigt. Om man lyssnar på hans musik märker man snart att det finns en uppsjö av låtar i världsklass....

Bild på Lionman Singeldebuterar Med
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lionman Singeldebuterar Med "don't You Dare"!

Efter många års låtskrivande och finslipande av det egna uttrycket släpper Lionman idag sin debutsingel, "Don't You Dare" - en låt som handlar om integritet: att respektera andras gränser och inte döma andra!

Att påstå att 22-årige Lionman, som egentligen heter Cedrik Hammar, är en speciell sångare är ingen överdrift; i hans röst finns värme, närvaro, djup och bredd....

Bild på Lamix Släpper Debut-Ep
PRESS
16 feb
kl: 12:50

Lamix Släpper Debut-Ep "ingen Som Hör" Och Åker Ut På Vårturné!

LYSSNA: https://lamix.lnk.to/EP

Lamix började 2018 med att uppträda på årets P3 Guld samt vinna Framtidens Artist på galan. Lamix fortsätter nu med att släppa sin debut-EP "Ingen som hör" idag den 16 februari och i vår åker han ut på turné.  

"Ingen vill höra verkligheten. Dem flesta utav oss blundar för den. Som barn hade jag många frågor men ingen...

Bild på Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards
PRESS
15 feb
kl: 18:10

Animerat I Topp När Sf Anytime Delar Ut Vod Awards

För tredje året i rad delade Nordens ledande digitala hyrfilmstjänst, SF Anytime, på torsdagen ut VoD Awards, priset till 2017 års mest uthyrda filmer.
För första gången gick förstapriset till en animerad film; den färgglada amerikanska filmen Trolls, som hyrts ut mer än 110 000 gånger.
Något överraskande blev samtliga årets pristagare animerade filmer.
Den näst...

Bild på Peter Jöback  "med Hjärtat Som Insats" - Premiär I Höst På Cirkus, Stockholm
PRESS
15 feb
kl: 11:00

Peter Jöback "med Hjärtat Som Insats" - Premiär I Höst På Cirkus, Stockholm

Peter Jöback - en av vår tid absolut starkast lysande stjärnor öppnar upp sitt musikaliska hjärta och portarna till Cirkus i Stockholm med sitt livs största egna show på en fast scen hittills. Följ med på en spektakulär, färgstark, dramatisk och musikalisk resa mellan livsstadier och världsdestinationer. Dekadenta Berlin, romantiska Paris, magiska New York, sofistikerade London och...

Bild på Rebecka Törnqvist Tar Hyllad Platta På Exklusiv Turné
PRESS
13 feb
kl: 17:40

Rebecka Törnqvist Tar Hyllad Platta På Exklusiv Turné

Det tog sex år men när albumet "Home Secretary" landade visade det sig att väntan varit mödan värd. Skivan hyllades unisont och Rebecka Törnqvist visade mer än tydligt att hon är en av landets mest egensinniga och största artister. Tillsammans med ständige vapendragaren Johan Lindström hade Törnqvist hittat sin egen röst.
Efter två hyllade föreställningar på Södra Teatern...

Bild på Vulkano På Vårturné Med Fullt Liveband
PRESS
13 feb
kl: 12:10

Vulkano På Vårturné Med Fullt Liveband

...


Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter