Menu
KONSERT. Albin Lee Meldau säljer ut Avicii Arena - extrabiljetter till konserten 25 mars ute nu

KONSERT. Albin Lee Meldau säljer ut Avicii Arena - extrabiljetter till konserten 25 mars ute nu

25 nov kl: 16:18

Fyra månader i förväg finns det endast ett fåtal platser kvar till Albin Lee Meldaus stora konsert i Avicii Arena den 25 mars så nu släpper FK Scorpio extrabiljetter till konserten!

Det är Albins enda spelning i vår och HÄR finns de nya biljetterna till försäljning

Albin Lee Meldau har haft en strålande höst. Hans återkomst i Så mycket bättre har resulterat i de nya favoriterna ”Mamma” och ”Gör mig glad” (Sony Music), tillsammans med Moonica Mac har han släppt soundtracket ”Svårt att säga nej” och i helgen gästar han SVT:s På spåret. Under hela hösten har Albin Lee Meldau konstant haft flera låtar på topplistan – finstämda ”Josefin” har nu legat på singellistan i över ett och ett halvt år samt certifierats platina tre gånger om. Som kronan på verket har Albin Lee Meldau snart även sålt ut Avicii Arena.

Konserten i Avicii Arena 25 mars blir verkligen speciell; det är Albin Lee Meldaus hittills största egna konsert. Under ledning av dirigent Christian Karlsen kommer Albin Lee Meldau att spela tillsammans med Gränslandet SYMFONIORKESTERN. Den 65 personer starka orkestern kommer att klä Albins känslosamma låtar i en ny skrud och vi får chansen att upptäcka andra sidor av hans älskade låtskatt. För de nya orkesterversionerna står en av Sveriges främsta tonsättare – Benjamin Staern. Dessutom har Albin bjudit in en rad vänner som kommer att gästa honom på scen.

YOUTUBE | SPOTIFY | FACEBOOK | INSTAGRAM | TWITTER | HEMSIDAKälla

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad